پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
وضعیت شیوع بیماری کرونا روند نزولی دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محسن فرهادی درباره آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس گفت: مراکز آموزشی در اپیدمی‌ها اولین جایی هستند که تعطیل می‌شوند و معمولا آخرین اماکنی هستند که بازگشایی می‌شوند. در این اماکن رعایت پروتکل‌های بهداشتی از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، در مدارس شاهد دو گروه سنی هستیم، افراد زیر ۱۲ سال که مشمول واکسن نیستند و گروه‌های بالای ۱۲ سال که می‌توانند واکسن تزریق کنند. از همین رو تاکید ما در ابتدا رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای همه گروه‌های سنی و واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال است.

وی افزود: تاکید وزارت بهداشت در دوران شیوع کرونا آموزش غیرحضوری بوده است. متاسفانه در دنیا هنوز نیز شاهد جهش‌های ویروس هستیم اما خوشبختانه سوش‌های جدید هنوز به کشور ما نرسیده است و شاهد فروکش کردن شیوع بیماری در کشور هستیم اما در این شرایط نیز وزارت بهداشت تاکید دارد برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری یا غیر حضوری و توام با کلاس‌های کارگاهی و آزمایشگاهی است و مدارس باید با توجه به امکانات خود کلاس‌ها را با چهار شیوه ذکر شده برگزار کنند، در مدارس دانش‌آموزان، والدین و معلم‌ها موظف به استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری ۱.۵ متری هستند. از آنجا که سرایت ویروس در سوش‌های جدید بالاتر است لذا تهویه مناسب کلاس باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

 معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به واکسیناسیون معلم‌ها و والدین گفت: بین سنین ۱۲ تا ۱۸ سال شاهد پوشش خوب واکسیناسیون هستیم و انتظار داریم والدین و معلم‌ها ۹۵ درصد واکسینه شده باشند، در شرایط فعلی ۱۰۷ هزار مدرسه در کشور داریم که همکاران ما مورد بازرسی قرار می‌دهند و بیش از ۳۳ هزار مدرسه توسط وزارت بهداشت بازرسی شده است که در برخی مدارس و برخی استانها یا کلانشهرها میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی مناسب نبوده است. نکته جالب اینکه مدارس مناطق کمتربرخوردار به دلیل جمعیت کم رعایت پروتکل‌ها بهتر بوده است.

به گزارش فارس فرهادی در پایان گفت: مدارس شهرهای بزرگ، مانند تهران، مشهد، شیراز و تبریز که تراکم دانش آموزان زیاد است میزان رعایت بهداشت نیز کمتر بوده است، واقعیت این است که در بیماری‌های تنفسی نمی‌توان به صورت دقیق منشا بیماری را ردیابی کرد و گفت فرد مبتلا از چه طریقی به بیماری مبتلا شده دشوار است لذا مدارس باید از ورود کودکان دارای علائم به مدرسه پرهیز کنند، تعطیلی کامل حوزه‌های آموزشی را نخواهیم داشت، ممکن است یک کلاس یه گروه آموزشی به صورت غیرحضوری برگزار شود اما تعطیلی نخواهیم داشت، به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است که بازرسی از مدارس را تشدید کنند، در برخی از شهرها شاهد طغیان نقطه‌ای بیماری بوده‌ایم در همین راستا بازرسی بهداشتی از مدارس تشدید خواهد شد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Wg1D