۳۱ فوتی و ۲۲۹۲ بیمار جدید کرونایی در کشور
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۲۴ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۳۳ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۷۵ نفر رسید.
![۳۱ فوتی و ۲۲۹۲ بیمار جدید کرونایی در کشور ۳۱ فوتی و ۲۲۹۲ بیمار جدید کرونایی در کشور](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/26362/conversions/d1866a7177cc67709016364dc8d44aad0eddd1d2-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، و بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۲۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۳۳ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۷۵ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۶۴ هزار و ۶۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند، یک هزار و ۳۴۵نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۳ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۱۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون ۶۰ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۱۰۸ نفر دُز اول، ۵۳ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۲۱۵ نفر دُز دوم و ۱۲ میلیون و ۵۲۱ هزار و ۸۵۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند، مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۲۵ میلیون و ۹۷۳ هزار و ۱۷۹ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۴۱۳ هزار و ۱۴۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/IL60