پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
۲۲۳ فوتی و ۲۲۰۷۳ ابتلای جدید کرونا در کشور
 به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۳ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ هزار و ۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۹۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۳۵ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۴۹۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۵۳۹ هزار و ۷۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، سه هزار و ۹۱۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۸۶۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

همچنین تا کنون ۶۲ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۵۱ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۷۸۲ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۴۳ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند، مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۰ میلیون و ۶۷ هزار و ۶۷۶ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۸۸ هزار و ۸۱۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/VIcU