۲۲۴ فوتی و شناسایی ۷۰۳۹ بیمار جدید کرونا در کشور
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۳۰ هزار و ۹۴۳ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۳۹۰ نفر رسید.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۳۰ هزار و ۹۴۳ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۳۹۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۶۱۶ هزار و ۶۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، سه هزار و ۹۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۷ میلیون و ۸۷ هزار و ۷۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۸۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و یک شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
همچنین تا کنون ۶۲ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۷۶۶ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۳۶۱ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۸۷۳ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند، مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۶ هزار دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۱۶۸ هزار و ۵۳۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/gvOQ