وزارت بهداشت در حد توان سویه های جدید کرونا را رصد می کند
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت در حد توان سویه های جدید کرونا را رصد می کند، بروز پیک سویههای جدید در کشور بستگی به ایمنی گریزی این جهشهای جدید دارد.
![وزارت بهداشت در حد توان سویه های جدید کرونا را رصد می کند وزارت بهداشت در حد توان سویه های جدید کرونا را رصد می کند](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/27454/conversions/2f6add56a3446c97fb44bf371f6134a1be834a8b-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ابراهیم قادری گفت: وزارت بهداشت در حد توان سویه های جدید کرونا را رصد می کند. نمونه ها جهت شناسایی سویه جدید مورد آزمایش و ارزیابی قرار می گیرند. سویه های جدید که ترکیبی است فعلا در کشور شناسایی نشده اند.
وی افزود: بروز پیک سویه های جدید در کشور مشخص نیست و بستگی به ایمنی گریزی این جهش های جدید دارد. باید اثر بخشی واکسن ها بر روی سویه های جدید بررسی شود. تمام سازمان ها و متولیان باید خودشان را در برابر مقابله با بیماری کرونا مسئول بدانند و بر روی سیستم بهداشتی باید سرمایه گذاری بیشتری شود.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: وزیر بهداشت پیگیر تامین اعتبارات لازم است. معتقدم که باید برنامه ریزی خوبی برای ده روز آخر ماه رمضان و تعطیلات پشت سر هم عید فطر و حتی تابستان داشته باشیم. همه این موارد بستگی به در دسترس بودن تست ها دارد و این که سیستم بهداشتی کشور در سطح فعال باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان قادری در پایان گفت: در ایام عید ویروس امیکرون در گردش بوده، اما در این ایام افراد به مراکز بهداشتی مراجعه نکرده اند و بعد از تعطیلات مبتلایان به مراکز بهداشتی مراجعه کرده و همین موضوع احتمالا سبب بالا رفتن آمار بیماران شده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Vf8x