مراقب شیوع بیماریهای گوارشی در فصل تابستان باشید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع بیماریهای گوارشی از جمله اسهال در فصول گرم، در عین حال بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ایلاد علوی در خصوص شیوع بیماریهای گوارشی در فصل گرما گفت: به طور کلی در فصل سرما بیماری های تنفسی و در فصل گرما بیماریهای گوارشی شایعتر هستند و ابتلای افراد به این بیماریها در فصول خاص، امری طبیعی است. در روزهای اخیر نیز آماری که بیانگر بروز همهگیری بیماریهای گوارشی باشد مشاهده نشده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علت شیوع اختلالات گوارشی نظیر اسهال در تابستان را تماس و مصرف آب آلوده، سبزیجات و میوههای آلوده خواند و گفت: توجه به بهداشت فردی، ضدعفونی کردن مواد غذایی، سبزیجات و میوهها و شستن مستمر دستها، نکاتی است که برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای گوارشی همواره باید مدنظر قرار داد، در صورت بروز اسهال در افرادی که بیماری زمینهای و ضعف در سیستم ایمنی ندارند و در طیف سنی نوزادی و سالمندی نیستند، درمان خانگی کفایت میکند.
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: ابتلا به اسهال حاد آبکی که بیش از سه روز طول کشد، با تب همراه باشد، حجم بالای آن منجر به کم آبی و بیآبی بدن شود، خونی باشد و به کاهش سطح هوشیاری و افت فشار منجر شود، نیاز به مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی دارد، نوع اختلال گوارشی شایع در فصول گرم، ویروسی نیست، اسهالهای ویروسی در اواخر تابستان، پاییز و اوایل زمستان شیوع بیشتری دارد چرا که راه انتقال آن تنفس است، اما بیماری گوارشی در فصول گرم به دنبال مصرف آب و مواد غذایی آلوده بروز میکند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/vVs9