آغاز مدل جدیدی برای غربالگری بیماریهای مختلف از جمله سرطانها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به آغاز مدل جدیدی برای غربالگری بیماریهای مختلف از جمله سرطانها گفت: با روشهای تشخیصی نوین میتوانیم سرطانها را در محلات خیلی سریع تشخیص بدهیم که هزینه آن برعهده دولت است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین قناعتی در مراسم افتتاحیه سی و هفتمین کنگره بین المللی رادیولوژی که در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد گفت: در سالهای اخیر هیچ رشتهای به اندازه رادیولوژی رشد نکرده است. به طوری که تغییرات اساسی در رشته رادیولوژی، از ۲۵ سال پیش در بیمارستان امام خمینی، شروع شد.
وی افزود: تعرفههای اقدامات تشخیصی در رادیولوژی متناسب با هزینهها نیست و آسیب آن متوجه رشته رادیولوژی خواهد بود و میتواند منجر به کاهش کیفیت خدمات و پدیده زیرمیزی شود، درحال حاضر جراحی مغز بدون باز کردن جمجمه در بیمارستان امام انجام شده است و در درمان سرطانها در کنار رادیوتراپی رشد خوبی را داشته ایم، مدل جدیدی برای غربالگری بیماریهای مختلف از جمله سرطانها آغاز شده است، با روشهای تشخیصی نوین میتوانیم سرطانها را در محلات، خیلی سریع و در مراحل اولیه تشخیص بدهیم و به دنبال این هستیم که در ابتدا این تشخیص را از سرطان پستان آغاز کنیم و هزینه آن برعهده دولت است و برای مردم رایگان خواهد بود.
در ادامه عبدالرسول صداقت دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت: اقتصاد سلامت زمانی بهبود پیدا میکند که سلامت اقتصادی حاکم باشد و اگر امور سلامت به خوبی پیش نرود، امنیت نیز به خطر میافتد، در حال حاضر هیچ تناسبی بین سرمایه گذاری و هزینههای تأسیس مراکز رادیولوژی وجود ندارد، با توجه به تورم موجود و هزینههای سرسام آور هیچ یک از همکاران جوان تازه فارغالتحصیل امکان تاسیس موسسات رادیولوژی را ندارند، متأسفانه هر روز شاهد مهاجرت تعداد زیادی از همکاران جامعه پزشکی هستیم، بیمهها در تعیین تعرفهها، نقش اساسی دارند و همواره این تعرفهها به صورت غیر واقعی تعیین میشود و اگر جامعه پزشکی خواهان تعرفه واقعی است، نمیخواهد مردم پول بیشتری بدهند، بلکه بیمهها باید این هزینهها را پرداخت کنند.
همچنین علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا گفت: استفاده از هوش مصنوعی در رادیولوژی از اهمیت بالایی برخوردار است، تغییرات شگرفی در حوزه رادیولوژی انجام شده و در مرزهای دانش به خوبی حرکت صورت گرفته است. پیشتازی همکاران رادیولوژی در بحث پزشکی از راه دور قابل تقدیر است و شاهد گسترش عدالت اجتماعی در حوزه سلامت هستیم، در حال حاضر استفاده از هوش مصنوعی در رادیولوژی از اهمیت بالایی برخوردار است و خوشبختانه شاهد در هم شکستن انتزاعی صرف کارهای تشخیصی در حوزه رادیولوژی و ورود به حوزه درمان هستیم، گردش مالی ضعیف در بین رادیولوژیستهای جوان از جمله چالشهای صنفی است که امیدوارم انجمن و دیگر سازمانهای ذیربط به این موضوع رسیدگی کنند.
به گزارش فارس در پایان معصومه گیتی عضو انجمن رادیولوژی گفت: رادیولوژی زنان با هدف بررسی های سرطان های پستان و دهانه رحم انجام می شود. همچنین بررسی سلامت مادر و جنین از اهداف رادیولوژی زنان محسوب میشود، وزارت بهداشت برنامه غربالگری چهار سرطان اصلی را در سطوح مختلف آغاز کرده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/YdOD