پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
تخصیص بودجه ۷۳ میلیارد تومانی طرح دارویار از محل منابع هدفمندی یارانه ها
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضا عوض پور گفت: همه اجزاء و ارکان دولت در تلاش هستند تا طرح ملی "دارویار" به خوبی پیش برود. ما هم به عنوان سازمان برنامه و بودجه با تامین منابع کمک می‌کنیم که این طرح با سرعت بهتری پیش برود. سه سازمان بیمه‌گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح بیش از ٩۶ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش دارند. سازمان بیمه سلامت و نیروهای مسلح از بودجه عمومی استفاده می‌کنند. سازمان تامین اجتماعی نهاد عمومی غیر دولتی است که مطالباتی از دولت دارد و از محل منابع در اختیار، طرح دارویار را راهبری می‌کند.

رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه از بودجه‌های پرداختی به بیمه‌ها و وزارت بهداشت خبر داد و گفت: تاکنون ٩ هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان به سازمان بیمه سلامت پرداخت کرده‌ایم و ١٠٠ درصد تخصیص ۴ ماهه را گرفته اند. ١۶ هزار میلیارد تومان هم در اختیار وزارت بهداشت قرار داده ایم تا دانشگاه‌های علوم پزشکی بدهی شرکت های دارویی را صفر کنند. البته وظیفه ما نیست که از منابع عمومی این بدهی‌ها را پرداخت کنیم اما به دلیل ملی بودن طرح دارویار پای کار آمده‌ایم و کمک می‌کنیم تا منابع دانشگاه‌های علوم پزشکی تقویت شوند و مشکلی در ادامه طرح دارویار نداشته باشیم.

وی با اشاره به بودجه تخصیص یافته طرح دارویار از محل هدفمندی یارانه‌ها افزود: برای طرح دارویار ردیف خاصی از محل منابع هدفمندی یارانه ها بالغ بر ٧٣ میلیارد تومان بر اساس برآورد وزارت بهداشت برای ما به التفاوت اصلاح سیاست ارزی دارو و ملزومات مصرفی پزشکی در نظر گرفته ایم که خود را متعهد به پرداخت می دانیم و تلاش می کنیم با آن مانند حقوق رفتار و به موقع پرداخت کنیم و پرداختی‌ها نیز استمرار داشته باشند. تاکنون ۴ هزار میلیارد تومان از محل بودجه ٧٣ هزار میلیاردی دارویار تخصیص یافته و دستور پرداخت آن صادر شده است، ٢ هزار میلیارد اواخر هفته گذشته پرداخت شد و ٢ هزار میلیارد تومان مابقی تا پایان هفته به نسبت جمعیت تحت پوشش سازمان های بیمه گر به آن ها پرداخت می‌شود.

عوض پور در خصوص تامین منابع مالی سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها به منظور کمک برای اجرای طرح دارویار گفت: مبلغی را در قالب رد دیون به سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهیم کرد. این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی ٩٠ هزار میلیارد تومان در قانون بودجه ١۴٠١ بودجه دریافت خواهد کرد. این رقم را در قالب واگذاری سهام به دولت برده‌ایم و تصویب خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه در پایان اضافه کرد: سازمان تامین اجتماعی برای بیمه اشخاص مطالباتی از دولت دارد و سعی کرده‌ایم که پرداختی را به روز کنیم تا سازمان تامین اجتماعی همه ماموریت‌های خود را عملی کند. تاکید کرده‌ایم سازمان تامین اجتماعی همان طور که پرداخت مطالبات مراکز درمانی خود یا همان درمان مستقیم را در اولویت قرار داده است پرداخت درمان غیر مستقیم یا همان خرید خدمت از مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات بخش خصوصی را در اولویت قرار دهد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/P4UG