ارتقای خدمات به بیماران و جامعه پزشکی با نسخه نویسی الکترونیکی
مدیر طرح ملی سلامت الکترونیک شورای فناوری اطلاعات کشور گفت: اجرای کامل و حداکثری طرح پرونده الکترونیک سلامت و نسخهنویسی الکترونیک میتواند به ارائه آسانتر خدمات به جامعه پزشکی و بیماران منجر شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی یوسف زاده ضمن تأکید بر لزوم مشارکت و همافزایی هرچه بیشتر برای پیشبرد طرح ملی سلامت الکترونیک گفت: تعامل جدا از اختلاف نظرات، موجب پیشرفت در هر حوزهای میشود. مشارکت و همافزایی حوزههای مختلف ازجمله وزارت بهداشت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه سلامت الکترونیک میتواند به تحقق این مهم کمک کند، به نظر می رسد فضای فناوری اطلاعات کشور را نیازمند شیوه جدیدی از حکمرانی است.
در ادامه امین بیگلرخانی رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت نیز ضمن اشاره به طرحهای مختلف زیرساختی در حال اجرا در مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیش از 95 درصد از پروژه پرونده الکترونیک سلامت و نسخهنویسی آنلاین اجرا شده و میتوان گفت اولین گام در هوشمندسازی حوزه بهداشت و درمان در کشور برداشته شده است.
به گزارش وبدا وی در پایان با اشاره به اهمیت اجرا و مزایای پرونده الکترونیک سلامت و نسخهنویسی آنلاین تصریح کرد: این پروژهها یکی از اقدامات شاخص و البته تأثیرگذار و جزو اولویتهای حوزه فناوری اطلاعات وزارت بهداشت است که با سرعت در حال تکمیل آن هستیم، این دو پروژه ملی میتوانند به کاهش هزینهها، صرفهجویی در زمان، ایجاد دقت و تمرکز بسیار بالا در تشخیص و درمان، جلوگیری از قاچاق دارو و یکسانسازی نرخ دارو کمک شایان توجهی کنند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/RvRy