۴ فوتی و شناسایی ۳۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۹ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۱۶۹ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر رسید.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۹ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۱۶۹ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۳۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند، ۱۲۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۴ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۶۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۶۲۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۳۴۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۷۱۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۸۰ هزار و ۶۸۵ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۸ هزار و ۹۲۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و ۱۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/kymD