سرطان دومین عامل مرگ ایرانی ها
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دومین عامل مرگ ایرانی ها است گفت: این بیماری بالاترین بار هزینه را برای دولت، خیریهها و مردم به همراه دارد و از نظر روانشناختی اجتماعی نیز مهمترین معضل در حوزه سلامت محسوب می شود. از همین رو معضل سرطان از اهمیت بالایی برخوردار است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمداسماعیل اکبری در حاشیه مراسم افتتاح ششمین کنگره بین المللی سرطان که صبح امروز در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد، دومین دلیل مرگ ایرانیان را بیماری سرطان اعلام کرد و گفت: این بیماری بالاترین بار هزینه را برای دولت، خیریهها و مردم به همراه دارد و از نظر روانشناختی اجتماعی نیز مهمترین معضل در حوزه سلامت محسوب می شود. از همین رو معضل سرطان از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: خوشبختانه مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با کمترین بودجه، رتبه اول را در میان همه مراکز تحقیقات دانشگاه دارد، توجه ویژهای به حوزه سرطان و چگونگی برخورد با آن و جمعآوری دانشمندان سراسر کشور برای کمک به بیماران دارد. بنابراین نتایج و گزارشاتی که در این کنگره مطرح میشود، مجموع مداخلات تحقیقاتی مرکز تحقیقات سرطان است که هم تشخیص، درمان و پیگیری بیماران سرطانی انجام میشود.
وی اهمیت برگزاری این رویداد را بهره گیری از نتایج پژوهشها در بهبود کیفیت زندگی مردم دانست و اضافه کرد: حضور همکاران از سایر شهرها و کشورها منجر به ایجاد کانال ارتباطی برای انتقال تجربیات، راهکارهای موثر و دستاوردهای نوین است، از فعالیت مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و برگزاری این قبیل رویدادها نزدیک به 16 سال میگذرد، مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سنبل خدمت به بیماران مبتلا به سرطان در کشور است.
اکبری گفت: سایر مراکز تحقیقاتی در این زمینه نیز تمایل به همکاری با این مرکز را دارند و ما نیز به منظور افزایش همافزایی علمی، تشخیصی و درمانی با آنها همکاری میکنیم، از دانشگاههای علوم پزشکی درخواست داریم از فرصتهای علمی برای پیشبرد اهداف نظام سلامت به بهترین نحو استفاده کنند همکاران در مرکز تحقیقات سرطان مسئولانه به دنبال انجام امور پژوهشی و علمی منحصربهفرد در کشور و حتی در دنیا هستند. علیرغم وجود سختیهای متفاوت نسبت به سایر کشورهای پیشرفته غربی اما نسبت به بسیاری از دانشگاههای دنیا پیشتاز هستیم.
به گزارش فارس رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان با ارایه گزارشی مختصر از دستاوردهای این مرکز تحقیقات در زمینه تشخیص و درمانهای نوین سرطان اظهار کرد: پژوهشگران بیش از ۶ سال روی دستگاه پروب تشخیص سرطان CDP مطالعه کردند که در نهایت تولید این دستگاه به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای حوزه سرطان در کشور منجر به تشخیص زودرس این بیماری و درمان اثربخش شده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/sYlr