تنها چهار شرکت ایرانی مجوز فروش دارو به کشورهای خارجی را دارند
دبیر علمی نخستین سمینار نقش داروسازان در ارتقای سلامت گفت: ۳۰۶ شرکت داروسازی در ایران فعال است که از مجموع این شرکتها تنها چهار شرکت داروسازی دولتی مجوز GMP اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا برای فروش دارو به کشورهای خارجی را دارند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، امید رجبی روز چهارشنبه در نخستین سمینار نقش داروسازان در ارتقای سلامت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد افزود: هم اینک سه منطقه دارویی آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا سیاستهای دارویی دنیا را وضع می کنند و متاسفانه ایران از این لحاظ در جایگاه خوبی قرار ندارد.
وی افزود: دانشجو در دوران تحصیل در دانشگاه آموزشهای لازم را متناسب با چارت آموزشی رشته تحصیلی خود فرا میگیرد، اما پس از فارغالتحصیلی و در محیطهای کار مطالعات دوران تحصیل را به دلیل مشغله کاری ندارد و همین موضوع موجب آن میشود که از علم روز دنیا در حوزه کاری خود بهخوبی بهرهمند نباشد و همین موضوع موجب عدم فعالیت و خدمترسانی مطلوب به دلیل نداشتن آموزش کافی و عدم بهرهمندی از علوم روز دنیا در آن حوزه شده است.
دبیر علمی نخستین سمینار نقش داروسازان در ارتقای سلامت با ذکر این نکته که باید به موضوعات کیفیت و مدیریت کیفیت در بحث تولید محصول دارویی توجه کرد گفت: اگر میخواهیم که محصولی پرکاربرد و باکیفیت تولید کنیم باید به مواد اولیه و مصرفی آن توجه داشته باشیم و قبل از تهیه محصول اطمینان کامل از مواد اولیه آن حاصل شود.
نمایشگاه دارو، تجهیزات و اقلام دارویی در مشهد برگزار شد
به گزارش خبرنگار ایرنا،"نمایشگاه دارو، تجهیزات و اقلام دارویی" با حضور هشت شرکت داروساز و توزیع و پخش دارو در جریان برگزاری "نخستین سمینار نقش داروسازان در ارتقای سلامت"، در مجتمع شهدای سلامت مشهد برپا شده است که در این نمایشگاه سه روزه، آخرین دستاوردهای حوزه دارو شامل بیش از ۱۰۰ قلم دارو و تجهیزات دارویی هشت شرکت داروساز و موزع و پخش کننده داروی مشهد در معرض دید عموم قرار گرفته است.
سمینار نقش داروسازان در ارتقاء سلامت از ۲۹ تا ۳۱ شهریور ماه سال ۱۴۰۲ و از ساعت هشت تا ۱۸ در تالار شهید مطهری مجتمع شهدای سلامت و نمایشگاه دارو، تجهیزات و اقلام دارویی هم همزمان با برگزاری این سمینار در تالار فرهاد این مجتمع برگزار میشود.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/FOKY