راهاندازی رشته نانوفناوری پزشکی در مقطع دکتری در ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از راهاندازی رشته نانوفناوری پزشکی در مقطع دکتری در ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور خبر داد و گفت: هم اکنون ثابت شده که محصولات دارویی که با استفاده از فناوری های مختلف نانو در حوزه سلامت تولید می شوند از اثربخشی بیشتر و البته از عوارض کمتری برخوردار هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ابوالفضل باقری فرد در حاشیه بازدید از چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو و میکرو در محل نمایشگاه بین المللی تهران ضمن اظهار خرسندی از توسعه بسیار مناسب علوم مرتبط با حوزه نانو در کشور در طول چند سال اخیر گفت: خوشبختانه هر ساله در بسیاری از حوزه ها به خصوص حوزه بهداشت و درمان شاهد ورود محصولات فناورانه جدید نانویی به بازار هستیم، این در حالی است که بسیاری از این محصولات نوآورانه به دست محققان توانمند فعال در حوزه دانش بنیان کشورمان، با مشابه و نمونه خارجی خود از رقابت بسیار نزدیک برخوردارند.
وی ورود علوم نانو به حوزه آموزشی کشور به خصوص مقطع دانش آموزی را باعث افتخار دانست و ضمن اظهار امیدواری از اینکه در آینده نزدیک شاهد ارتقاء هرچه بیشتر رتبه علمی و البته فناوری نانو در کشور و در ادامه تولید روزافزون محصولات فناورانه کاربردی نانو در همه حوزه ها از جمله بهداشت و درمان باشیم افزود: هم اکنون ثابت شده که محصولات دارویی که با استفاده از فناوری های مختلف نانو در حوزه سلامت تولید می شوند از اثربخشی بیشتر و البته از عوارض کمتری برخوردار هستند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که درحال حاضر آخرین وضعیت راه اندازی رشته نانوفناوری پزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور به چه شکلی است توضیح داد: به طور حتم سرعت روزافزون رشد علوم و فناوری های مرتبط با نانو پزشکی در دنیا و نقش این حوزه مهم در بهبود کیفیت سلامت، تربیت متخصصان آشنا به علوم و فناوری های جدید نانویی مرتبط با حوزه پزشکی را ضروری کرده است.
باقری فرد تصریح کرد: بر همین اساس نیز تربیت و توسعه نیروی انسانی متخصص تا سطح دکتری تخصصی "Ph.D" نانو فناوری پزشکی به عنوان یک رشته بسیار مفید به منظور توسعه و پیشرفت علوم و فناوری های پزشکی مورد توجه و پیگیری حوزه آموزشی وزارت بهداشت است.
به گزارش ایرنا وی در پایان با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص، اساتید و عضو هیات علمی مجرب در رشته نانوفناوری پزشکی را جذب می کنند تصریح کرد: هم اکنون حدود ۱۳ دانشگاه علوم پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۵ دانشگاه نیز در سطح دکتری تخصصی به علاقمندان به تحصیل در این رشته خدمات آموزشی ارائه می کنند.
چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو از ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران پذیرای علاقهمندان به این حوزه است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/vyPB