پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
اسامی دانشجویانِ پزشکی شبهه‌دار هنوز به وزارت بهداشت اعلام نشده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ابوالفضل باقری‌فرد در خصوص استفاده از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی گفت: در حوزه ارائه مقالات استفاده از هوش مصنوعی ورود بسیار خوبی داریم اما در کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی هنوز به طور کامل ورود نکرده‌ایم.

معاون آموزش وزارت بهداشت ادامه داد: البته کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در حال پیگیری است. دانشگاه علوم پزشکی هوشمند یکی از دانشگاه‌هایی است که در دولت جدید تاسیس شده و در حوزه کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی به طور ویژه فعالیت می‌کند. تمام فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه هوش مصنوعی توسط این دانشگاه هدایت می‌شود.

وی در خصوص گلایه‌هایی که در خصوص افزایش ظرفیت از سوی سازمان نظام پزشکی مطرح شده است خاطرنشان کرد: اولین موضوعی که برای افزایش ظرفیت‌ها نیاز داریم، زیرساخت است. زیرساخت هم نیازمند بودجه است. اگر دانشجوی بدون کیفیت تربیت کنیم؛ فایده‌ای ندارد. همه ارزش پزشکی ما به کیفیت آن است وقتی کمیت را زیاد می‌کنیم، باید زیرساخت لازم را داشته باشیم تا کیفیت لازم را به دست بیاوریم.

باقری‌فرد گفت: اگر بدون کیفیت دانشجو تربیت کنیم، قطعا تبعات آن برای سلامت مردم خوب نخواهد بود. ما براساس برنامه شورای عالی انقلاب فرهنگی پذیرش دانشجویان را شروع کرده‌ایم. دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند نیاز به فضای آموزشی، آزمایشگاه، تخت‌های آموزشی و ... دارند طبیعی است که این موارد قبل از ورود دانشجو باید آماده شود اما اگر الان هم اعتبار به ما پرداخت شود می‌‌توانیم شرایط را آماده کنیم.

به گزارش ایلنا معاون آموزش وزارت بهداشت در پایان در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود دانشجویان شبه‌دار اغلب در رشته پزشکی تحصیل می‌کنند آیا وزارت بهداشت برای بررسی وضعیت این دانشجویان برنامه‌ای دارد گفت: هنوز سازمان سنجش اسامی این دانشجویان را به ما اعلام نکرده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/IS1q