پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
کاربرد هوش مصنوعی در گسترش اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین قناعتی در نشست تخصصی هوش مصنوعی در حوزه بهداشت و درمان با اشاره به کاربردهای بالینی هوش مصنوعی در زمینه بیماری‌های قلب و عروق گفت: از هوش مصنوعی می‌توان در تشخیص دقیق و طبقه بندی بیماری‌های عروق کرونر و تریاژ اولیه بیماران، پیش بینی مرگ و میر بیماران، اثرات داروها و عوارض جانبی پس از درمان در سندروم حاد کرونری، طبقه بندی صداهای قلب و تشخیص بیماری دریچه‌ای قلب استفاده کرد و تشخیص‌های از دست رفته و تست‌های بی رویه و متعدد را کاهش داد.

وی کاربرد دیگر هوش مصنوعی را در زمینه بیماری‌های پوستی بیان کرد و افزود: تشخیص سرطان پوست کراتینوسیتی از عکس‌های صورت، طبقه بندی سرطان پوست از تصاویر ضایعه، شناسایی سلول‌های پوست از تصاویر اسمیر میکروسکوپی با دقت ۹۴ درصد از جمله کاربردهای هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های پوستی است. هوش مصنوعی قابل استفاده در بیماری‌های گوارشی، روانپزشکی، چشم پزشکی و عضلانی اسکلتی، بیماری‌های عفونی، نورولوژی و انکولوژی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: هوش مصنوعی پزشکی از راه دور و امکان دسترسی بیماران به متخصصان حاذق و همچنین جامعیت بخشیدن به طب فردی را فراهم می‌اورد، دور از ذهن نیست که در آینده بیمار از طریق ارتباط با نرم افزار، بیماری خود را بدون حضور پزشک تشخیص دهد، هوش مصنوعی در گسترش اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت و در ردیابی تداخلات دارویی کاربردی است، با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان بیماری الزایمر و زوال عقل را پیش بینی کرد. مهر

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/lhYJ