پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
وضع بهداشت و درمان کشور بیمار است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسینعلی شهریاری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز "دوشنبه ۲۱ اسفندماه" در صحن علنی مجلس و با اشاره به انتخاب وی برای حضور در مجلس دوازدهم گفت: انتخاب بنده شاید با وجود کاستی در بعضی حوزه‌ها و عملکرد به دلیل عدم هماهنگی به موقع قوا و کارگزاران اجرایی و قوانین مزاحم و یا کمبود منابع به ویژه منابع اقتصادی و مشکلات عدیده موجود در استان برای ششمین دوره متوالی بار مسئولیت سنگینی را بر دوش اینجانب نهاده است که انشالله بتوانم خدمت صادقانه و انتقال مشکلات مردم استان را به پایتخت به صورت سریع و شفاف ادامه و کماکان زبان گویای موکلانم باشم.

وی تاکید کرد: استان سیستان و بلوچستان یکی از استان‌هایی است که متاسفانه علی رغم تمام تلاش‌هایی که نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته باز از آخر رتبه اول را دارد.متاسفانه مشکلات اقتصادی و مشکلات معیشتی و فقر در استان سیستان و بلوچستان غوغا می‌کند، جناب آقای رئیس جمهور استان سیستان و بلوچستان هم در نقشه جغرافیای جمهوری اسلامی ایران جزء خاک جمهوری اسلامی است. متاسفانه سفر دوم حضرت عالی به هر دلیلی به استان انجام نشد و شاید بهانه‌ ان باشد که پروژه مهمی که در شأن افتتاح توسط حضرتعالی باشد وجود ندارد لذا اگر پروژه بزرگی در این استان وجود ندارد مردم مقصر نیستند و این دولتمردان هستند که کار اساسی و درستی در استان سیستان و بلوچستان انجام ندادند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد: تا چه زمانی وضعیت استان سیستان و بلوچستان باید بدین وضع باقی بماند و تا کی باید مردم سیستان و بلوچستان و جنوب استان که همه ساله متحمل سیل‌های ویرانگر هستند مشکلات ازارشان دهد، گرد و خاک، ساکنین مردم شمال استان بلوچستان را آزار می‌دهد، گرد و خاک و خشکسالی مردم شمال استان سیستان و بلوچستان را به اقصی نقاط کشور آواره کرده است و این جای سوال دارد که این مسائل تا کی باید ادامه پیدا کند.

شهریاری مجددا خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد: چرا فکر اساسی و جدی برای مشکلات مردم نمی‌کنید؟ متاسفانه بیش از ۵۰ درصد پست‌های سازمانی استان خالیست و علی رغم مجوزهای استخدامی که داده می‌شود، از اکثر نقاط کشور می‌آیند و پست‌ها را اشغال می‌کنند و هنوز مشغول به کار نشده متاسفانه به بهانه‌های مختلف از استان می‌روم. در این بخش قرار بود مجوزهایی که داده می‌شود مجوزهای بومی گزینی باشد. همچنین قرار بود استان و کشور را یک گونه نبینیم که مجوزها داده شود، بنابراین باید مجوزها به جاهایی داده شود که کمبودهای جدی دارند.

وی افزود: متاسفانه معلمین خرید خدمت، نهضتی‌ها علی رغم اینکه سال‌های زیادی را فعالیت کردند هنوز بلاتکلیف هستند و همچنین نیروهای شرکتی هنوز حقوق خود را دریافت نکردند. همچنین پرسنل بهداشت درمان که در زمان کرونا وعده داده شده بود مشکلشان حل شود همچنان مشکلشان حل نشده است و متاسفانه خیلی از قول‌هایی که رئیس جمهور در زمان انتخابات و در زمان ریاست جمهوری داده بودند اجرایی و عملی نشد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به تورم لجام گسیخته و افزایش قیمت دلار و مشکلات معیشتی مردم در نقاط محروم تاکید کرد: این مسائل مردم را بسیار آزار می‌دهد، از سویی دیگر ماه مبارک رمضان فرا رسیده است و سفره مردم متاسفانه خالیست و باید فکری جدی در این زمینه انجام داده شود تا رضایت مردی جلب شود.

شهریاری تاکید کرد: به نظر می‌رسد در دولت تخصصی وجود دارد که هر روز مردم را ناراضی کرده و مشکلات جدی برای مردم به وجود بیاورند، به واقع مسئولین یک روز مشکل سوخت را بهانه می‌کنند و یک روز تعرفه آب و یک روز تعرفه برق افزایش پیدا می‌کند این در حالی است که یارانه ای که به مستضعفین داده می شود حتی پول تعرفه آب و برقشان آنها نمی شود که باید در این زمینه کار جدی صورت گیرد.

وی اظهار کرد: همچنین تمام قول‌هایی که برای استخدام پرسنل دوران کرونا داده شده اجرایی و عملیاتی نشد و هر موقع هم که صحبت می‌شود می گویند باید از درآمدهای اختصاصی منابع آن تامین شود.این جای سوال دارد که کدام درآمد اختصاصی؟ متاسفانه وضع بهداشت و درمان کشور بیمار است و مردم دارو ندارند و خیلی از بیماران به ویژه بیماران سخت با کمبود دارو مواجه هستند و در تجهیزات پزشکی کمبود داریم و اگر این روند ادامه پیدا کند قطعاً ما در فروردین ماه مشکلات جدی خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: جلسات زیادی برای رفع مشکلات بهداشت درمان مردم گذاشتیم اما به اصطلاح نرود میخ آهنی بر سنگ! به نظر نمی‌آید که اراده جدی برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد، ان هم علی رغم اینکه قول داده می‌شود و اما اتفاقی رخ نمی‌دهد.

شهریاری با اشاره به مشکلات بیکاری در استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این مشکلات همچنان به قوت خود باقی است و معلوم نیست چه زمانی باید این مشکلات برطرف شود و کی باید یک فکر جدی برای مردم شود.

به گزارش ایلنا وی در پایان اضافه کرد: آقای رئیس جمهور بنده فکر می‌کنم زمان وعده‌های گل و بلبل دادن تمام شده است و یک سال و نیم دیگر انتخابات ریاست جمهوری فرا می‌رسد و مردم یک کار عملی از دولت می خواهند. مردم می خواهند سفره شان پررنگ باشد. همچنین مردم با نظام و انقلاب مشکلی ندارند و مردم تابع ولایت هستند، اما عملکرد دولتمردان به شدت مردم را ناراضی کرده است. متاسفانه مجلس هم در این بین عملکرد خوبی نداشته است لذا امیدواریم مجلس دوازدهم مشکل معیشتی مردم را پیگیری کند چراکه با دعوا کردن مشکلات کشور حل نمی‌شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/H2xL