ایران در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده است
رئیس سازمان غذا و دارو حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را نقطه عطف خدمات دولت در حوزه سلامت خواند و گفت: امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاشهای سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگانهای حوزه سلامت در خدماتدهی به بیماران خاص و صعبالعلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهمترین بیماریهای ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانوادهها دارای هزینههای بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.
وی با اشاره چالشهای داخلی و خارجی کشور در تامین داروها افزود: تلاشهای سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیتها بیشتر نمایان میشود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوهای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمیدهد.
محمدی در پایان گفت: در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/fzGS