استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر نان ممنوع است
کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در خصوص منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد و گفت: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، زهره پوراحمد گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند، جوش شیرین مانع تخمیر نان میشود و این تخمیر نشدن موجب اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه میشود.
وی افزود: استفاده از جوششیرین نه تنها از عطر و طعم نان میکاهد، بلکه باعث بروز کمخونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای رودهای و اختلال در سیستم گوارش میشود، سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث میشود کیفیت نان افزایش یابد.
به گزارش مهر کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: متأسفانه برخی از نانواییها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند از جوش شیرین استفاده میکنند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/JlWW