عرضه محصولات آرایشی زیرپله ای به کشور با برند اصلی
رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآوردههای سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت واردات لوازم آرایشی به کشور گفت: بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی که با عنوان برندهای خارجی به فروش میرسد، تولید کارگاههای غیرمجاز زیرپلهای پاکستان است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حامد عبدی با اشاره به اینکه واردات محصولات آرایشی و بهداشتی از سال ۹۷ توسط وزارت صمت به کشور ممنوع اعلام شده است، افزود: در حال حاضر اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی در سطح عرضه کالاهای قاچاق و یا تقلبی هستند.
وی اظهار داشت: محصولات آرایشی و بهداشتی به دو نوع کالای قاچاق و کالای تقلبی تقسیم شدند که کالای قاچاق به دو نوع قاچاق محصولات اصلی و دیگری محصولات تقلبی یافت میشوند؛ بهعنوانمثال محصولات آرایشی بهداشتی با برندهای معروف آمریکایی که در کشور پاکستان بهصورت زیر پلهای تولید و با قیمت همان برند کارخانه اصلی به فروش میرسد.
رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراوردههای سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در حال حاضر اکثر محصولات آرایشی بهداشتی تقلبی قاچاق از مبدأ کشورهایی مثل دبی، پاکستان و هند افزایشیافته است.
به گفته موسی احمدزاده رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی آرایشی و عطریات ایران، میزان قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی ۲.۱ میلیارد دلار است و تحقیقات انجمن نشان میدهد ایرانیها پنج برابر کشورهای خاورمیانه محصولات آرایشی و بهداشتی میخرند که البته این آمار از نظر توسعه یافتگی اتفاق خوبی است؛ چرا که خرید لوازم مراقبت از پوست، هزینههای درمانی را کاهش میدهد.
به گفته انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی آرایشی و عطریات ایران ، بازار لوازم آرایش ایران در سال ۲۰۲۲ میلادی، از ۷ میلیارد دلار عبور کرد و ارزش این بازار سالانه حدود ۳.۷۲ درصد رشد دارد و تحقیقات انجمن نشان میدهد ایرانیها پنج برابر کشورهای خاورمیانه محصولات آرایشی و بهداشتی میخرند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/0cul