پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
ایران در زمینه پژوهش و درمان ناباروری در قله قرار دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در آستانه چهل و چهارمین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی نشست خبری با حضور زاهد شفیعی، رئیس جهاد دانشگاهی اصفهان، محمد حسین نصر اصفهانی، رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان و ابوذر مدنی پور، رئیس جهاد دانشگاهی صنعتی به همراه اصحاب رسانه در جهاد دانشگاهی اصفهان برگزار شد.

در این نشست محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان با بیان اینکه امروز مرکز زیست فناوری رویان یکی از برجسته‌ترین مراکز درمان ناباروری است گفت: به گفته دکتر کاظمی آشتیانی، مؤسس پژوهشگاه رویان زمانی برای هر ۱۱ کودکی که با درمان ناباروری به دنیا می‌آمد، ۱۰۰ هزار دلار هزینه می‌شد تا فرزندی متولد شود. در آن زمان به دلیل اینکه درمان ناباروری در کشور ما انجام نمی‌شد، بسیاری از زوج‌های ایرانی برای درمان ناباروری به کشور انگلستان و سایر کشورهای اروپایی می‌رفتند. اما با همت دکتر کاظمی آشتیانی، پژوهشگاه رویان که به‌عنوان یک مرکز درمانی بود تاسیس شد و امروز ما در زمینه درمان ناباروری و پژوهش‌های مربوط به آن در قله‌ هستیم.

وی یکی از علت‌های نازایی و ناباروری را تغذیه ناسالم دانست و افزود: اگر در رسانه‌ها رسالت اجتماعی و اطلاع رسانی درباره سلامت غذایی را به درستی انجام دهیم، جامعه آگاه خواهد شد که تغذیه سالم تا چه اندازه اهمیت دارد و به این شکل می‌توان بیش از ۵۰ درصد از بیماری‌ها را از جمله نازایی، دیابت، آلزایمر، و بیماری‌های کلیوی را درمان کرد، امروز در زمینه درمان ناباروری کشور ما در صدر و قله قرار دارد. درمانی نیست که در جای دیگری از دنیا ارائه شود و ما از انجام آن ناتوان باشیم.  

به گزارش ایسنا رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان در پایان اضافه کرد: تاکنون در مرکز درمان ناباروری رویان دستاوردهای مهمی داشته‌ایم و پروژه‌های بزرگی را به ثمر رسانده‌ایم، از جمله مرکز سلول‌های بنیادی و راه‌اندازی بانک خون بند ناف است تا در هنگام نیاز برای پیوند مغز استخوان استفاده شود. امید است در زمینه درمان نازایی تسهیلگر بهتری باشیم و بتوانیم اصفهان را به عنوان قطب درمان نازایی معرفی کنیم.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/STYU