چین برای پیشگیری از شیوع «آبله میمونی» کنترلهای مرزی را تشدید کرد
رسانههای دولتی چین روز گذشته «شنبه» گزارش دادند این کشور کنترل مرزی خود را برای جلوگیری از ورود ویروس ام پاکس (آبله میمونی) تشدید کرده است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، اداره کل گمرک این کشور تدابیر نظارتی شدیدتری را برای افراد و کالاهایی که از مناطق تحت تأثیر ویروس ام پاکس وارد میشوند، در پیش خواهد گرفت.
همه مسافرانی که علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی یا بثورات پوستی دارند، موظفند هنگام ورود به این کشور وضعیت خود را گزارش دهند.
گفته می شود که این اقدامات به مدت شش ماه ادامه خواهد داشت.
این تدابیر پس از آن اتخاد شد که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آفریقا «CDC آفریقا» روز سهشنبه شیوع بیماری ام پاکس را «فوریت بهداشت عمومی امنیت قارهای» اعلام کرد.
همچنین روز بعد، سازمان جهانی بهداشت هم وضعیت شیوع ام پاکس را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بینالمللی اعلام کرد.
مقامات فرانسه نیز روز جمعه اعلام کردند سیستم بهداشتی این کشور را در میان نگرانیهای ناشی از شیوع ام پاکس به ویژه در اروپا در حداکثر سطح هشدار قرار دادهاند.
این مقامات اظهار کردند: در روزهای اخیر به دنبال ظهور یک نسخه جدید از ویروس آبله میمونی و افزایش گردش این ویروس، سازمان جهانی بهداشت و مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری سطح هشدار را افزایش دادند. ما هم سیستم بهداشتی خود را در حداکثر سطح هشدار قرار میدهیم.
از ابتدای سال ۲۰۲۴ میلادی بیش از ۱۰ کشور آفریقایی مواردی از ابتلا به این بیماری را گزارش کرده اند که از طریق تماس نزدیک منتقل می شود و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۰ درصد موارد گزارش شده را تشکیل می دهد.
به گفته متخصصان بهداشتی فردی که به ام پاکس آلوده شده است طی ۲ تا ۱۹ روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس علائم را نشان می دهد.
به گفته متخصصان سازمان جهانی بهداشت، ام پاکس باعث ایجاد بثورات و علائم شبیه آنفلوآنزا می شود.
به گزارش آناتولی نسخه جدیدی از ویروس بیماری آبله میمونی که نام آن به دلیل جلوگیری از برخی انگهای اجتماعی در جامعه آفریقا از سوی سازمان جهانی بهداشت به ام پاکس تغییر یافت در هفتههای اخیر باعث نگرانی جهانی شده است چراکه به نظر میرسد نسخه جدید حتی از طریق تماس نزدیک معمولی نیز راحتتر پخش میشود. ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/ukAD