پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
تغییرات اقلیمی از علل افزایش بیماری‌های قلبی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، با حضور بیش از  ۵۰۰۰ شرکت کننده از داخل و خارج کشور «بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق» ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، جدیدترین یافته های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی به متخصصان این رشته ارایه خواهد شد.

مسعود قاسمی رئیس بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق گفت: این کنگره  با هدف ارایه جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی با حضور بیش از ۵هزار شرکت کننده از داخل و خارج کشور از آمریکای شمالی، آلمان، ایتالیا و ترکیه ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه امسال در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این کنگره، بررسی آخرین دستاوردها، دستورالعمل‌ها «گایدلاین‌ها» و تحقیقات در گرایش‌های مختلف قلبی عروقی در حوزه تشخیصی، پیشگیری و درمانی به  همراه ارایه روش‌های نوین درمان و استفاده از تکنولوژی‌های جدید از جمله هوش مصنوعی است. همچنین این کنگره محلی است به منظور توسعه شبکه ارتباطی بین محققان رشته های مختلف قلبی عروقی و نیز اشتراک و تبادل نظریه و تجربه‌های علمی میان استادان و پزشکان  این رشته.

رئیس بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، معرفی محصولات دارویی جدید و نیز ارایه آخرین فن آوری‌ها و تجهیزات پزشکی را که در جهت تسریع و بهبودی بیماران نقش موثری دارند به عنوان دیگر اهداف برپایی این کنگره چهار روزه نام برد.

در ادامه مسعود اسلامی دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق نیز گفت: با توجه به پیشرفت‌های انجام شده در درمان  بیماری‌های قلبی عروقی  از یک سو و از سوی دیگر چالش های ایجاد شده در این حوزه طی سال های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان  بیشتر از پیش احساس می‌شود، تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی عروقی در جهان به شمار می رود، تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به ویژه در زنان ضروری است.

وی بر لزوم توجه و تمرکز بر کاهش عوامل خطری همچون چربی خون، چاقی و عوارض قلبی عروقی تاکید کرد و افزود: از آنجا که تشخیص زود هنگام و تمرکز بر کاهش عوامل خطرساز مرتبط با بیماری قلبی عروقی یکی از اصلی‌ترین مباحث کنترل این بیماری‌ها به شمار می‌رود، در این کنگره تلاش شده است تا با تاکید بر این موضوعات و تعامل علوم مختلف در به روزرسانی و ارتقای دانش پزشکان، متخصصان و صاحب نظران اقدام شود.

همچنین مژده مزیدی دبیر اجرایی این کنگره نیز در این خصوص گفت: در این کنگره  آخرین تحقیقات، ایده ها و روش های نوآورانه به متخصصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، متخصصان الکتروفیوزیولوژی، رزیدنت ها و فلوشیپ های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب ارایه خواهد شد و این کنگره دارای بالاترین امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پرستاران است.  

به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: از ویژگی های شاخص کنگره امسال، بخش ورکشاپ کنگره، کارگاه های علمی تخصصی ویژه پزشکان و پرستاران خواهد بود که با حضور فعال شرکت کنندگان و همکاری شرکت های تجهیزات پزشکی و دارویی کشور برگزار شده، چالش‌ها و چشم اندازهای جدیدی را در خصوص آخرین دستاوردهای نوین پزشکی به ویژه برای پژوهشگران جوان پزشک و پرستار کشور به ارمغان خواهد آورد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/lQyB