پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
مهلت ۲۲ روزه به وزارت بهداشت برای ارائه گزارش جامع سازوکارهای عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، نشست کمیسیون اصل نودم مجلس با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی 5 پرونده؛ موضوع عملیاتی شدن توزیع دارو از طریق پلتفرم ها و کسب و کارهای اینترنتی، ضرورت فعال شدن ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی، آخرین وضعیت حساب واحد خزانه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزارش اخذ مابه التفاوت از اعضای زنجیره تولید و توزیع در طرح دارویار و روند اجرای سامانه تیتک برگزار شد.

نصرالله پژمان فر نماینده مردم مشهد و کلات و رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس در تشریح این نشست گفت: با توجه به وظایف ذاتی کمیسیون در پیگیری مشکلات و شکایات در نشست امروز با حضور وزیر بهداشت در مورد روند رو به جلوی 5 پرونده ای که از سابق وجود داشت تصمیم گیری و مقرر شد اقداماتی در رابطه با این موضوعات داشته باشیم.

وی افزود: موضوع انتقال دارو از داروخانه با بسته بندی مناسب درب منزل بیمار برای ارائه خدمات بهتر به مردم مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این موضوع پیگیری و اجرایی شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم یادآور شد: همچنین موضوع فعال شدن ستاد علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی هم از جمله موضوعات مطروحه بود که براساس اعلام و موافقت وزیر بهداشت مقرر شد کارگروهی با حضور قائم مقام و معاونان شان برای بررسی این مهم تشکیل شود.

پژمان فر ادامه داد: پرونده روند اجرای سامانه تیتک و مسائل مربوطه به ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی هم مورد بحث و بررسی قرار گرفت در این رابطه از وزیر بهداشت تشکر می کنیم که با اقبال خوبی به موضوعات مطرح شده ورود کرده و کمیسیون اصل نود هم تلاش می کند تعامل سازنده‌ای را برای حمایت از وزارت بهداشت به منظور حل مسائل داشته باشد.

در ادامه محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رئیس و اعضای کمیسیون اصل نودم مجلس برای برگزاری این نشست تشکر کرد و گفت: این نشست به منظور بررسی سوابق مطروحه مباحث برگزار شد در واقع این مباحث در گذشته مطرح شده و برخی پیشرفت هایی داشته اما برخی مباحث هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده و باید ساختاری را تعریف کنیم که مردم برای دست‌یابی به دارو دچار سرگردانی و مشکل نشوند و همچنین دارو به صورت مطمئن و بر اساس استانداردهای لازم به دست آنها برسد بنابراین مقرر شد کارگروهی تشکیل و این موارد مورد توجه قرار گیرد و طی مدت کوتاهی در نشستی با کمیسیون پیشرفت کار دنبال شود.

وی افزود: در مورد ضرورت فعال شدن ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی هم دو بحث وجود دارد یکی اینکه بتوان طب سنتی را بر اساس معیارهای علمی و ساختار منسجمی ساماندهی کرد و مقرر شد که قائم مقام وزارت بهداشت این مهم را پیگیری کند و باید در مسائل سامانه تیتک هم بازبینی شود و در واقع مسائلی در این رابطه وجود دارد که به آنها توجه خواهیم کرد و مقرر شد طی بازه دوماهه این مهم مورد بازبینی قرار گیرد و به نتیجه برسد و سامانه مطمئنی برای ارائه خدمت و بررسی و ارزیابی دارو داشته باشیم و این مباحث مهمی بود که در این نشست به آنها پرداخته شد.

علی کشوری سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس نیز در تشریح این نشست گفت: در این نشست از جنبه نظارتی کمیسیون اصل نود موضوعاتی مانند عرضه و توزیع دارو از طریق پلتفرم ها مورد بررسی قرار گرفت که در این رابطه مسائلی وجود داشت و مقرر شد تا 8 آبان ماه گزارش جامعی از وضعیت و سازوکار ارائه دارو از طریق مدل اینترنتی به کمیسیون ارائه شود.

وی افزود: همچنین موضوع روند اجرای سامانه تیتک و ضرورت فعال شدن ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی و نگرش وزارت به طب سنتی و سازوکارهای قانونی که باید اجرایی شود مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد طی یک ماه آینده نشستی را برگزار کنیم و این موارد به صورت کامل و متقن در اختیار کمیسیون قرار گیرد و مردم را در جریان آن قرار دهیم. خبرگزاری خانه ملت

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/yTf9