پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
صادرات داروهای ایرانی ضدسرطان و بیماری‌های مزمن به سایر کشورها
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سید حیدر محمدی در پاسخ به این سؤال که صادرات داروی تولید داخل به کدام کشور‌ها صورت می‌گیرد؟ گفت: از جمله کشور‌هایی که دارو‌های ایرانی به آن‌ها صادر می‌شود، می‌توان به عراق، افغانستان، پاکستان و کشور‌های همسایه اشاره کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به طور خاص انواع دارو‌هایی که به کشور‌های دیگر صادر می‌شود را چنین بیان کرد: ایران در زمینه صادرات دارو به ویژه دارو‌های ژنریک و دارو‌های تخصصی در حوزه‌های درمانی مختلف فعالیت دارد. به طور خاص دارو‌های مرتبط با درمان بیماری‌های مزمن، دارو‌های ضدسرطان و دارو‌های هورمونی از جمله اقلام صادراتی هستند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه صادرات دارو افزود: در سال‌های اخیر صادرات دارو نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته است. این پیشرفت به دلیل کیفیت بالای دارو‌های تولید شده در ایران و نیز افزایش ظرفیت تولید و رعایت استاندارد‌های جهانی است. در سال ۱۴۰۱ صادرات دارو به ارزش ۱۰۲ میلیون دلار و در زمینه تجهیزات پزشکی به ارزش ۷۴ میلیون دلار بوده است. درحالی که در سال ۱۴۰۲ ارزش صادرات دارو به ۱۵۲ میلیون دلار و در حوزه تجهیزات پزشکی به ۹۰ میلیون دلار رسید.

محمدی در خصوص صادرات تجهیزات پزشکی گفت: ایران در زمینه صادرات تجهیزات پزشکی نیز فعالیت‌هایی دارد. برخی از کشور‌هایی که ایران تجهیزات پزشکی به آن‌ها صادر می‌کند، شامل کشور‌های منطقه خلیج فارس و کشور‌های همسایه مانند عراق و افغانستان هستند، نوع تجهیزات صادراتی شامل انواع دستگاه‌های تشخیصی، تجهیزات جراحی، و لوازم مصرفی پزشکی می‌شود. این تجهیزات عموماً به دلیل کیفیت و قیمت مناسب در بازار‌های هدف مورد توجه قرار می‌گیرند.

به گزارش ایلنا رئیس سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی فعالیت‌های صادرات دارو و تجهیزات پزشکی نشان‌دهنده تلاش ایران برای توسعه صادرات غیرنفتی و ارتقای صنعت دارویی کشور است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/GrIM