پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
پزشکان فرار مالیاتی نمی‌کنند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، سعید نمکی در حاشیه بازدید از مرکز جامع خدمات سلامت حاج مصطفی آشوری شهرستان میاندرود اظهار داشت: استان های مازندران و گلستان، اولین استان هایی هستند که نظام ارجاع و پزشکی خانواده در آنها به طور کامل اجرا خواهد شد و این مرکز بهداشتی و درمانی که امروز، بازدید کردیم، نقش مهمی در آموزش دانشجویان و رزیدنت ها در موضوع پزشکی خانواده دارد، بر همین اساس، بنا شد این مرکز در سطح استان بتواند از طریق آموزش از راه دور و نظارت مستمر در زمینه پزشکی خانواده، نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت خدماتی را ارائه کند.

سرپرست وزارت بهداشت درخصوص مطرح شدن موضوعاتی در مورد مالیات پزشکان گفت: معتقدیم که همکاران ما در جامعه پزشکی زحمات بسیاری را متحمل می شوند. البته ممکن است در هر حرفه ای افرادی باشند که آنچه را باید، در حق مردم ادا نکنند، اما اعتقاد دارم که جامعه پزشکی در تمام سال های سخت، در کنار مردم بوده و پاکیزگان این حرفه معتقد بودند که اگر خطا یا کم خدمتی وجود دارد، باید جبران شود.

نمکی در ادامه گفت: در مورد مالیات اعتقاد داریم که اجحاف است چنانچه بخواهیم جامعه پزشکی را در ازای خدمت، ادب کنیم و به عنوان سرپرست وزارت بهداشت به این مساله، معترض هستم و اعتقاد دارم که نمایندگان باید نسبت به جامعه پزشکی، نگاه قدرشناسانه داشته باشند که قطعا همین گونه است.

 وی خاطرنشان کرد: ممکن است در همه اقشار جامعه، فرار مالیاتی وجود داشته باشد و این مساله فقط محدود به پزشکان نیست. البته پزشکان به روزتر از سایر اقشار، مالیات پرداخت می کنند و اگر قرار است در مورد فرار مالیاتی، پروژه ای داشته باشیم باید همه اقشار و حرفه ها را در برگیرد و هیچ حرکتی نباید موجب القای این نکته به جامعه شود که پزشکان ما خطاکار هستند و از پرداخت مالیات قانونی فرار می کنند.

نمکی درخصوص منابع مورد نیاز اجرای پزشکی خانواده گفت: پزشکی خانواده ردیف مستقل بودجه ای دارد و ممکن است از این منابع در راستای پزشکی خانواده، استفاده صحیح و منطقی نشده باشد. پزشکی خانواده را به عنوان جزء جدایی ناپذیر و دروازه بان نظام سلامت می دانیم و هر هزینه کردی در راستای توسعه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، نمونه ای از سرمایه گذاری است و تلاش می کنیم تا این سیستم ها را مستقر و اجرایی کنیم.

سرپرست وزارت بهداشت ادامه داد: در این صورت، هزینه های نظام سلامت، منطقی تر خواهند شد و استان هایی که پیشرفته و جلوتر هستند، نظام ارجاع در آنها زودتر اجرایی می شود و سایر استان ها نیز با الگوبرداری از استان های موفق، اجرای نظام ارجاع را آغاز می کنند. امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم و پایان سال آینده، 80 درصد از کشور را تحت پوشش نظام ارجاع و پزشکی خانواده قرار دهیم.

وی. در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر شایعه متوقف شدن تولید برخی داروهای داخلی گفت: به مردم این بشارت و اطمینان را می دهیم که در حال حاضر، هیچ کمبودی درخصوص داروهای مهم وجود ندارد و اگر موردی وجود دارد هم، باید حتما به سازمان غذا و دارو اطلاع داده شود.

به گزارش فارس نمکی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه شرکت های دارویی کشور بسیج شده اند تا داروهای مورد نیاز مردم را تامین و تولید کنند و در این زمینه تا پایان سال آینده، هیچ نگرانی نداریم.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/m4um