تاثیر بلوبری در کاهش بیماری های قلبی و عروقی
مصرف بلوبری خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را حدود ۲۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، ترکیبات گیاهی موجود در بلوبری که عامل بنفش بودن رنگ این خوراکی به حساب میآیند به طور چشمگیری سلامت سیستم قلبی عروقی را بهبود میدهند.
فشارخون بالا که در مراحل اولیه با هیچ علائم مشخصی همراه نیست به عنوان قاتل خاموش شناخته میشود و تقریبا در آمریکا از هر سه فرد بزرگسال یک نفر به این عارضه دچار است. این بیماری موجب میشود فشار مضاعفی بر سیستم قلبی-عروقی وارد شود که در طولانی مدت به نارسایی قلبی، کلیوی و سکته مغزی منجر خواهد شد.
کارشناسان موسسه ملی سلامت در آمریکا به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه میکنند با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف مواد غذایی سالم، ورزش کردن، خودداری از استعمال سیگار و کنترل وزن، بیماری خود را مهار کنند.
متخصصان انگلیسی در این بررسی جدید به مطالعه روی خوراکیهایی پرداختند که به طور ویژه سلامت عروق را حفظ میکنند. آنها به انجام آزمایشات دقیق روی تاثیرات بلوبری بر سیستم قلبی-عروقی پرداخته و دریافتند که تاثیر مثبت این میوه بر سیستم قلبی عروقی از ماده آنتوسیانین موجود در آن ناشی میشود.
به گزارش ایسنا این متخصصان مشاهده کردند که مصرف روزانه ۲۰۰ گرم بلوبری برای مدت زمان یک ماه کاهش پنج میلیمتر جیوه فشارخون را به همراه داشته است. متخصصان خاطر نشان کردند که این میزان کاهش فشارخون معمولا از طریق مصرف دارو امکانپذیر است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/aux6