تاثیر وقفههای کوتاه استراحتی بر تقویت حافظه و یادگیری بهتر
محققان دریافتند وقفه های کوتاه استراحت می تواند به یادگیری بهتر یک مهارت جدید کمک کند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، به گفته محققان، در طول مدت یادگیری مهارتهای جدید یادگیری، وقفههای کوتاه استراحتی میتواند به یادگیری بهتر کمک کند.
مطالعه نشان میدهد احتمالاً مغز ما برای تقویت حافظه وقفههای کوتاه استراحتی دارد.
"لئوناردو کوهن" سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه ملی اختلالات نورولوژیکی امریکا، در اینباره میگوید: همه فکر میکنند برای یادگیری بهتر نیاز به "تمرین، تمرین و تمرین" است. اما ما دریافتیم هرچند وقت یکبار استراحت میتواند همانند تمرین برای یادگیری مهم باشد.
در این مطالعه، محققان امواج مغزی گروهی از داوطلبان راست دست را با تکنولوژی با حساسیت بالا اسکن موسوم به MEG ثبت کردند.
آنها از شرکت کنندگان خواستند که هر تعداد عددی را که میتوانند در مدت ۱۰ ثانیه تایپ کنند سپس به مدت ۱۰ ثانیه استراحت کرده و مجدداً عمل شأن را تکرار کنند تا اینکه ۳۵ بار اعداد را تایپ کرده باشند.
یافتهها نشان داد سرعت داوطلبان در طول چند آزمایش اول بهبود مییافت اما در چرخه ۱۱اُم به بعد، این سرعت کاهش مییافت. این مسئله بیانگر آن است که عملکرد داوطلبان عمدتاً به خاطر وقفههای کوتاه استراحت بهبود مییابد، نه به خاطر تکرار تایپ کردن.
محققان همچنین با بررسی امواج مغزی شرکت کنندگان دریافتند الگوهای فعالیت مغز حاکی از تحکیم یا تقویت حافظه در طول مدت استراحت است.
همچنین مشخص شد تغییر در اندازه امواج مغز موسوم به ریتم بتا، با بهبود عملکرد مغز داوطلبان در طول مدت استراحت مرتبط بود.
به گزارش مهر حال محققان قصد دارند به طور مشروح به بررسی نقش این دورههای کوتاه استراحت در زمینه یادگیری و حافظه بپردازند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Wpvg