پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
پرونده الکترونیک سلامت، اولین زیرساخت برای ورود به پزشکی خانواده و نظام ارجاع است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید نمکی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری نظام سلامت الکترونیک کشور که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: اواخر سال گذشته از سامانه پارسا در بابلسر بازدید کردیم و مهندس آذری جهرمی به همراه تیم مدیریتی وزارت ارتباطات یک روز پس از آن به این استان سفر کرده و مشکلات را بررسی کردند.

وزیر بهداشت: پرونده الکترونیک سلامت یکی از ابزارهای منطقی شدن ارائه خدمت و در راستای دولت الکترونیک است، اولین اقدامی که در راستای اجرای پرونده الکترونیک سلامت در وزارت بهداشت کردم، انتخاب مدیر ملی پروژه نظام الکترونیک سلامت و در اختیار گذاشتن ابزار مورد نیاز آن یعنی مرکز فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بود.

نمکی گفت: با رییس جمهور قول داده ایم که پرونده الکترونیک سلامت در کشور تا بهار به سرانجام برسد بنابراین باید تقسیم کار کنیم که سهم وزارت بهداشت و ارتباطات کجا است البته باید ابتدا پرونده الکترونیک سلامت را اجرایی و در گام های بعدی فازهای دیگر آن را اجرا کنیم.

وی افزود: امروز نظام سلامت الکترونیک نه فقط به معنی پیاده سازی دولت الکترونیک و تسهیل امور مردم است بلکه یک ابزار برای نظام ارائه خدمت است که می تواند موجب ارتقای سطح سلامتی مردم، مصرف صحیح منابع به نفع اقشار فرودست جامعه و پرداخت سوبسید به مستمدان و عدالت در سلامت شود.

وزیر بهداشت اضافه کرد: اجرای پرونده الکترونیک سلامت به ما کمک می کند که بیماران را در دریافت خدمات ردیابی کنیم و حتی موعد واکسن در خانه های بهداشت را به صورت اتوماتیک یادآوری شود بنابراین این سیستم، فواید بسیار زیادی برای مردم، نظام ارائه خدمت، سیاستگذاران و جمهوری اسلامی دارد.

به گزارش وب‌دا نمکی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت بیان دستاوردهای نظام سلامت الکترونیک، گفت: حتما باید دستاوردهای اجرای نظام سلامت الکترونیک از جمله در مورد رفع همپوشانی بیمه ها و منطقی کردن هزینه ها به جامعه عرضه شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/EmeH