اکثر داروهای بیماران IBD را با قیمت مناسب تولید و تحت پوشش بیمه قرار دادهایم
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه توانستهایم اکثر داروهای بیماران IBD را با قیمت مناسب در کشور تولید کنیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضا ملک زاده در افتتاحیه کنگره دو روزه کشوری بیماریهای التهابی روده در رشت اظهار کرد: بیماریهای التهابی روده از جمله بیماریهای مزمنی بوده که طی ۲۰ سال اخیر به تدریج در ایران افزایش یافته است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: بیماریهای التهابی روده امروزه یکی از مهمترین و شایع ترین بیماریهایی است که احتیاج به مراقبت و معالجه طولانی و مادام العمر دارد و اگر این بیماران درست و به موقع درمان شوند عمر طبیعی و زندگی با کیفیت خواهند داشت.
ملکزاده گفت: اگر بیماریهای التهابی روده به موقع تشخیص و درمان داده نشوند یا خود افراد بیماریشان را جدی نگیرند منجر به ناتوانی شده و عوارض گوناگونی را به همراه داشته و منجر به جراحی میشود.
وی افزود: بیماریهای التهابی روده پدیده جدیدی به شمار میرود بنابراین ممکن است برخی از پزشکانی که در گذشته فارغ التحصیل شدهاند راجع به این بیماری اطلاعات دقیقی نداشته باشند همچنین تحقیقات در مورد بیمارهای التهابی روده یا IBD به سرعت در حال پیشرفت است.
رئیس انجمن گوارش و کبد ایران خاطرنشان کرد: درمانها و داروهای بسیار موثری برای بیماران IBD به وجود آمده و خوشبختانه در ایران توانسته ایم اکثر داروهای این بیماری را با قیمت مناسب تولید و تحت پوشش بیمه قرار دهیم و اگر بیمار درست درمان شود داروها اثر بخش هستند.
ملکزاده تاکید کرد: قیمت داروهای تولیدی داخل کشور برای بیماریهای التهابی روده حداقل قیمتی است که در کل دنیا وجود دارد.
وی تصریح کرد: هدف برگزاری کنگره دو روزه بیماری های التهابی روده آشنایی پزشکان و متخصصان داخلی با این بیماریها، آشنایی و آشنایی با جدیدترین روش های درمانی است و تلاش میکنیم تا کیفیت مراقبت بیماران مبتلا روز به روز بهتر شود.
به گزارش فارس معاون وزیر بهداشت در پایان با اشاره به نظام ثبت بیماریهای IBD افزود: در کشور انجمنی به نام حمایت از بیماران IBD یا بیماریهای التهابی روده نیز داریم که نهادی علمی و اجتماعی محسوب می شوند و این نهادها کمک میکنند تا از بتوانیم حمایت پزشکی از این بیماران را افزایش دهیم.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/UGoq