۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی مناطق سیل زده را پرداخت کردیم
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی مناطق سیل زده را پرداخت کردیم تا خدمت رسانی به سیل زدگان بهتر انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، طاهر موهبتی درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات مرکز درمانی بخش خصوصی و دولتی اظهار کرد: یکی از سیاست ها و رویکردهایی که در سال ۹۷ نیز به آنها پایبند بودیم و تا حد امکان آن را رعایت کردیم پرداخت مطالبات ارائه دهندگان خدمت به ۴۰ میلیون بیمه شده سازمان بیمه سلامت بود.
وی افزود: ۳۱ فروردین ۹۸ یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات ارائه دهندگان خدمت را پرداخت کردیم، با این مطالبات یک ماه مراکز درمانی دانشگاه های علوم پزشکی در بخش دولتی را تسویه کردیم و توانستیم ۷۰ درصد مطالبات آذر ماه دانشگاه های علوم پزشکی را پرداخت کنیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت به آخرین پرداختی بدهی داروخانه ها و مراکز درمانی بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: آخرین پرداختی در بخش خصوصی به آبان و در داروخانه های خصوصی به آذر ماه ۹۷ رسید البته ممکن است پراختی های بیمه سلامت در استانی یک ماه جلوتر یا عقب تر باشد اما به طور میانگین مطالبات داروخانه های خصوصی و مراکز درمانی دولتی را تا آذر ماه و مراکز درمانی خصوصی را تا آبان ماه تسویه کرده ایم.
موهبتی با اشاره به امتیاز ویژه بیمه سلامت به استان های سیل زده اظهار کرد: افزون بر این ۱۰۰ میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی استان لرستان گلستان و خوزستان را که گرفتار سیل زده شده بودند پرداخت کردیم که با این پرداختی بدهی ما به ارائه دهندگان خدمت در مناطق سیل زده کمتر خواهد بود تا مراکز درمانی این مناطق بتوانند بهتر به سیل زدگان ارائه خدمت داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ما با پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز درمانی خصوصی و داروخانه ها در مناطق سیل زده تلاش کردیم تا خدمت رسانی به سیل زدگان بهتر صورت گیرد و داروخانه های سه استان لرستان، گلستان و خوزستان مطالبات خود را تا بهمن ۹۷ دریافت کردند تا در تامین داروی سیل زدگان با چالش روبه رو نشوند و کمبود دارویی وجود نداشته باشد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات ما در مناطق سیل زده صدور رایگان دفترچه بیمه سیل زدگان بوده، بسیاری از سیل زدگان دفترچه های بیمه سلامت خود را از دست داده بودند و دسترسی به دفترچه های بیمه میسر نبود؛ به همین دلیل به شعب بیمه سلامت در استان های سیل زده ابلاغ کردیم که دفترچه های بیمه یک روزه صادر شوند و این دفترچه ها المثنی نباشند چرا که ۶ تا ۹ هزار تومان هزینه صدور دفترچه المثنی است و هزینه ای برای صدور دفترچه از سیل زدگان دریافت نکردیم.
موهبتی اضافه کرد: همچنین به مراکز درمانی در مناطق سیل زده اعلام کردیم که بیمه شدگان می توانند با کد ملی خدمت دریافت کنند و الزامی برای ارائه دفترچه بیمه برای دریافت خدمت نباشد در برخی مناطق سیل زده به دلیل قطعی برق یا اینترنت امکان کنترل سیستمی بیمه شده با کد ملی نبود که ابلاغ کردیم که با اظهار سیل زدگان مبنی بر داشتن دفترچه بیمه سلامت با دریافت یک رسید به سیل زدگان خدمت رسانی شود.
وی به افزایش تعرفه ها و رشد بودجه بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه متناسب با افزایش تعرفه بودجه بیمه سلامت در استانها را ۱۰ درصد افزایش دادیم و این موضوع را به همه دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز درمانی دولتی و خصوصی اعلام کرده ایم که نسبت به سال قبل ۱۰ درصد طبق اسناد پذیرفته شده بودجه افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در پایان گفت: تمام تلاش ما این است که با حمایت های سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل کشور پرداختی ها به مرکز درمانی را به طور منظم انجام دهیم و خوشبختانه این حمایت ها تاکنون نیز ادامه داشته است و امیدواریم در سال جدید ۱۰۰ درصد بودجه تخصیص داده شده را دریافت و پرداخت کنیم و عملکرد گذشته سازمان برنامه بودجه و توجه دولت و مجلس به حوزه سلامت نشان دهنده آن است که این فرآیند ادامه پیدا خواهد کرد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/lgii