ترددهای غیرقانونی مشکل بزرگ کشور در اجرای برنامه حذف بیماری مالاریاست
مدیر بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: ترددهای غیر قانونی کار ما را با مشکل ایجاد کرده است و حاشیه نشینهای شهرها و هماهنگی با دیگر کشورها مانند پاکستان و افغانستان انجام و سازمان بهداشت جهانی باید از ما حمایت کند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد مهدی گویا صبح امروز در همایش بینالمللی مالاریا که هم زمان با روز جهانی مالاریا در شهر چابهار برگزار شد، اظهار کرد: سال ۲۰۱۵، ۲۱ کشور متعهد به حدف بیماری مالاریا شدند و تنها ۱۰ کشور در این مسیر باقی مانده که از میان آنها سه کشور جمعیتی بالا دارند.
مدیر بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: حذف بیماری مالاریا در کشور ۸۰ میلیونی ایران با کشور امارات یک میلیون نفری قابل مقایسه نیست.
وی افزود: در سال گذشته در حدود ۲ میلیون نفر به بیماری مالاریا مبتلا بودند که با این حجم تردد غیر مجاز حذف بیماری مالاریا کاری بزرگ است و بهطور قطع ایران به این هدف دست پیدا میکند.
گویا گفت: سه کشور چین مالزی و ایران در حذف بیماری مالاریا مهم هستند، اما ایران یک برنامه ۱۰ ساله را در پیش گرفته است.
مدیر بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: ترددهای غیر قانونی کار ما را با مشکل ایجاد کرده است و حاشیه نشینهای شهرها و هماهنگی با دیگر کشورها مانند پاکستان و افغانستان انجام و سازمان بهداشت جهانی باید از ما حمایت کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان تاکید کرد: ما نیز تلاشهای مان باید چندین برابر شود و امیدوارم سال آینده جشن حذف بیماری مالاریا را بگیریم.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/cfb7