شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است
مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هر محصولی که در زمین بدون سم و کود، کشت شود، ارگانیک نیست و زمین کشاورزی باید شرایط خاص داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، وحید مفید درمورد محصولات ارگانیک اظهار کرد: برداشت غلطی در این مورد وجود دارد که مردم تصور میکنند هر محصولی که یک کشاروز برای کشت آن از سم یا کود شیمیایی برای یک سال زراعی استفاده نکرده باشد، ارگانیک است.
مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات ارگانیک وجود داشته باشد، همچنین برای عدم استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی، فرایندهای حداقل پنج تا هفت ساله تعریف شده است، بنابراین زمینهای کشاورزی که ادعا میشود محصولات ارگانیک دارند باید در طول بازههای زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند.
وی با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است، عنوان کرد: در محصول ارگانیک باید باقی مانده موادی که برای سلامت مضر است، حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان افزود: توانایی ما در بازرسی محدود است، بنابراین نیاز به حمایت بین بخشی و همکاری مردم در این زمینه بوده و اطلاع رسانی در زمینه محصولات ارگانیک و تغذیه سالم نقش آموزش و پروش، صدا سیما و دانشگاهها بسیار حائز اهمیت است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/EZUJ