پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
افسردگی بالینی و افکار خودکشی بین میانسالان آمریکا در حال افزایش است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، براساس یک گزارش تازه منتشر شده افکار خودکشی، سوء مصرف مواد مخدر و الکل و افسردگی بالینی بین میانسالان آمریکا از اواخر دهه سوم زندگی تا اوایل دهه چهارم زندگی‌شان در حال افزایش است.

روند ۲۵ ساله رو به افزایش امید به زندگی در ایالات متحده از سال ۲۰۱۶ میلادی به دلایلی از جمله افزایش شمار خودکشی‌ها و هم‌چنین مرگ و میرهای ناشی از مصرف بیش از حد مواد مخدر و سیروز کبدی ناشی از مصرف الکل در میان جوامع روستایی سفیدپوست و با تحصیلات پایین این کشور معکوس شده است.

افزایش بیکاری، خروج دولت از شبکه‌های پشتیبانی اجتماعی و درک عمومی از عدم توجه از جمله محرومیت فرهنگی در ایالات دورافتاده‌تر نسبت به مراکز پرجمعیت‌تر و با امکانات آموزشی بیشتر بر تشدید روند رو به زوال وضعیت سلامت روان میانسالان آمریکایی افزوده است.

در مطالعه اخیر سعی بر آن بوده تا این نکته بررسی شود که آیا علل مصرف مرگبار مواد مخدر، افکار خودکشی و افسردگی به افرادی از گروه‌هایی خاص منحصر می‌شود یا پدیده‌ای فراگیرتر است.

آن‌چه که نویسندگان این مطالعه را شگفت‌زده کرد عمومی‌تر بودن افسردگی در میانسالان آمریکایی فرای تصور آن‌ها بوده است. به طوری که مقایسه برخی از داده‌های قبلی و بررسی سلامت روحی و جسمی هزاران نفر از شهروندان میانسال ایالات متحده آمریکا در طول دوره بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ میلادی نشان داد افزایش میزان افسردگی تنها منحصر به سفیدپوستان با تحصیلات پایین نیست بلکه این وضعیت در تمامی آمریکایی‌هایی که در دهه سوم زندگی خود قرار دارند،  بدون در نظر گرفتن نژاد، قومیت، تحصیلات و جغرافیا وخیم‌تر شده است.

به گزارش ایسنا نویسندگان این مطالعه هم‌چنین خواستار افزایش بودجه برای مسائل بهداشت روانی در ایالات متحده به ویژه در گروه میانسالان شده است، چرا که میزان مرگ و میرها در این نسل از آمریکایی‌ها افزایش یافته است. آنها هم‌چنین تاکید کردند که با توجه به عمومیت ناامیدی و افسردگی در جمعیت‌های مختلف میانسالان آمریکا، تلاش‌ها برای بهبود وضعیت سلامت روان نباید تنها منحصر به جمعیت روستایی شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/wLNC