تدوین آییننامه پذیرش بیماران خارجی و گردشگری سلامت برای شرکتهای پذیرنده
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: استان های مرزی که شرایط و پتانسیل پذیرش بیماران خارجی را دارند باید به پذیرش بیماران خارجی و گردشگری سلامت اهتمام ویژه ورزند. آیین نامه مربوطه در این زمینه هم برای شرکت های پذیرنده بیماران تدوین و به زودی ابلاغ می شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، قاسم جان بابایی، در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، از رونمایی از ویرایش چهارم استانداردهای اعتباربخشی ملی بیمارستان های کشور خبر داد و گفت: استانداردهای جدید اعتباربخشی در راستای عدم هزینه زایی برای مراکز درمانی تدوین شده است که در این راستا، بر ایمنی بیمار و شاخص های حیاتی تمرکز ویژه وجود دارد.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: اعتباربخشی دانشگاه گام به گام به سمت سنجش خدمات بر مبنای الکترونیک پیش خواهد رفت و در آینده مبنای اعتباربخشی خدمات الکترونیک قرار خواهند گرفت.
وی افزود: افزایش تعرفه با صلاحدید هیات دولت و با توجه به شرایط کشور صورت گرفته و بیشتر در زمینه هتلینگ و جزء فنی بخش خصوصی افزایش یافته است. از این رو، نظارت بر تعرفه ها باید بیش از پیش تقویت شود. البته نظارت همواره باید مد نظر دانشگاه ها قرار داشته باشد.
جان بابایی گفت: یکی از مراکزی که تخلف زیادی هم از نظر تعرفه و هم از نظر جراحی ها صورت می گیرد، کلینیک ها هستند. نطارت بر عدم ارجاع بیمار به بیرون بیمارستان برای تهیه ملزومات نیز همچنان باید به جد دنبال شود.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: استان های مرزی که شرایط و پتانسیل پذیرش بیماران خارجی را دارند باید به پذیرش بیماران خارجی و گردشگری سلامت اهتمام ویژه ورزند. آیین نامه مربوطه در این زمینه هم برای شرکت های پذیرنده بیماران تدوین و به زودی ابلاغ می شود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه عملیاتی معاونت درمان نیز تدوین شده و دانشگاه ها موظف به عمل بر مبنای آن خواهند بود، منابع لازم برای ساماندهی اسکان متخصصین از محل صرفه جویی برنامه ماندگاری فراهم شده است. همچنین، برنامه ریزی جامعی نیز برای مناطق محروم و کم برخوردار انجام شده که از محل این صرفه جویی، محل اسکان مناسبی برای متخصصین، در حومه بیمارستان ها، ایجاد شود.
جان بابایی تصریح کرد: سالنامه بیمارستان های کشور توسط دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی بالینی معاونت درمان تدوین شده و عملکرد بیمارستان ها را در بخش بستری و سرپایی نشان می دهد. بر این اساس، ظرفیت اشغال تخت، بیمار پذیری و گردش تخت هر بیمارستان مشخص خواهد بود.
به گزارش وبدا معاون درمان وزارت بهداشت در پایان درخصوص پیوند اعضا نیز، گفت: موضوع پیوند اعضا نیز باید با سرعت بیشتری انجام شود؛ چراکه هزینه تمام شده برای هر نوع بیماری با قابلیت پیوند، مقرون و به صرفه تر است. برای مثال، هزینه پیوند کلیه یک هفتم دیالیز است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/56qO