یکی از علمای مبتلا به سرطان که به طب اسلامی روی آورده بود، تسلیم مرگ شد
معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به تغییر الگوی بیماری ها و گرفتار شدن جوامع به بیماری های غیرواگیر، گفت: برای کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر که علت اصلی مرگ و میر مردم ایران و جهان است، نیازمند کار بین بخشی، فرهنگی و فرهنگسازی هستیم.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، ایرج حریرچی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری وزارت بهداشت با مرکز خدمات حوزه های علمیه اظهار داشت: زمانی فرزندان ایران را با 5 دلار علیه 6 بیماری مهلک مسری قابل پیشگیری با واکسن، واکسینه می کردیم اما امروز با تغییر رفتار و سبک زندگی مردم، بیماری های غیرواگیر، عامل اصلی مرگ و میر مردم و گرفتاری های نظام سلامت است.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: از مهمترین عواملی که بیماری های غیرواگیر را گسترش داده می توان به اضافه وزن و چاقی، استفاده از غذاهای چرب و فست فودها، استفاده ناکافی از سبزی و تحرک کم اشاره کرد و این موجب تاسف است که از هر 4 فرد بیشتر از 40 سال در کشور، 3 نفر دچار اضافه وزن و چاقی هستند و یا مصرف نمک مردم ایران حدود 3 برابر میزان ایده آل توصیه شده جهانی است که البته نیمی از این نمک از طریق نان، تامین می شود.
حریرچی گفت: برای کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر نیاز به کمک و مشارکت همه دستگاه ها به ویژه حوزه های علمیه داریم چون جامعه روحانیت می تواند تاثیر زیادی در تغییر رفتار و سبک زندگی جامعه داشته باشد.
وی ضمن تقدیر از مرکز خدمات حوزه های علمیه برای استفاده از رویکرد علمی در گسترش طب سنتی ایرانی آکادمیک و مورد تایید وزارت بهداشت، گفت: 4 نفر از علمای بزرگ به نوعی سرطان مبتلا شدند اما 3 نفر از آنها که نوع پیشرفته ای از این نوع سرطان داشتند، درمان شدند اما یکی از آنها که به طب اسلامی روی آورد متاسفانه جان خود را از دست داد بنابراین از رویکرد مرکز خدمات حوزه های علمیه در استفاده علمی از طب سنتی مورد تایید وزارت بهداشت تشکر می کنیم.
به گزارش وبدا معاون کل وزارت بهداشت وزارت بهداشت در پایان اضافه کرد: آماده هرگونه کمک به مرکز خدمات حوزه های علمیه برای ترویج روش های علمی در خصوص پیشگیری از بیماری ها، ترویج سبک زندگی سالم و آموزش های خودمراقبتی و پیشگیرانه است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/JjIx