تدوین سطح بندی و استانداردسازی ۶۰۰ خدمت پرهزینه در بیمارستانها
معاون درمان وزیر بهداشت از تدوین سطح بندی و استانداردسازی ۶۰۰ خدمات پرهزینه در بیمارستانها خبر داد و در خصوص هیات امنایی شدن بیمارستانها و شائبه تغییر تعرفهها اظهار داشت: تعرفههای بیمارستانها را دولت مصوب میکند و کسی نمیتواند از آن تخطی کند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، قاسم جانبابایی در حاشیه دوره توانمندسازی مدیران بیمارستانهای کشور در جمع خبرنگاران درباره هیأت امنایی شدن بیمارستانها و شائبه تغییر تعرفهها اظهار داشت: تعرفههای بیمارستانها را دولت مصوب میکند و کسی نمیتواند از آن تخطی کند.
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: اینکه بیمارستانی مستقل شده و هیأت امنایی اداره شود به این دلیل است که مشکل بیمارستان در خود بیمارستان حل شود چرا که بیمارستان نوعی بنگاه اقتصادی است و باید از یک طرف فروش بیمهای کند و به بیمه خدمات بفروشد.
جان بابایی گفت: مطمئن هستیم یک بیمارستان در قالب یک بنگاه اقتصادی و مؤسسهای که بیمار بتواند خدمت درستی دریافت کند، معطوف خواهد بود، چرا که هدف این است امنیت جانی و مالی بیمار به خطر نیفتد.
وی درباره استانداردسازی بیمارستانها خاطرنشان کرد: سه کار را در استانداردسازی بیمارستانها شروع کردهایم، یکی بحث سطح بندی بیمارستانهاست و اینکه چقدر بیمارستان پزشک متخصص متناسب با تختهای خود را نیاز دارد.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: اکنون کار دیگر ما سطح بندی و استانداردسازی خدمات است به شکلی که استاندارد ۶۰۰ خدمات پرهزینه را نوشته و این در بستر خدمات الکترونیکی ارائه میشود و به تدریج این خدمات در ساختار الکترونیکی بیمارستانها بارگذاری خواهد شد.
جان بابایی درباره وضعیت پرونده الکترونیکی سلامت گفت: زیرساخت پرونده الکترونیکی کاملا فراهم شده و اکنون هر کس در مراکز دولتی خدمات بهداشتی و درمانی بگیرد، این امکان وجود دارد که اطلاعات آنها در سامانه ثبت شود و به عنوان سابقه فرد درنظر گرفته میشود،ضمن اینکه تا پایان سال بخشهای خصوصی نیز به پرونده سلامت متصل میشوند.
وی به قطعات مختلف الکترونیکی در نظام سلامت اشاره کرد و افزود: از اول تیر در شش استان تمام پروندههای بیماران به شکل الکترونیک به بیمه ارسال میشود و تا پایان سال نیز تمام بیمارستانها به سمت ارسال الکترونیکی اسناد به بیمه حرکت میکنند.
معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به قطعات دیگر الکترونیکی شدن خدمات سلامت بیان داشت: نسخهنویسی الکترونیکی یکی دیگر از قطعات خدمات الکترونیکی که در ۶ استان شروع شده که این استانها شامل مازندران، گلستان، زنجان، خراسان رضوی و گیلان است و در بخش دولتی این کار در سطح پزشکان عمومی انجام میشود تا در زمان ارائه خدمات، احقاقسنجی صورت گیرد.
جان بابایی ادامه داد: بحث نوبتگیری الکترونیکی یکی دیگر ازبخش های خدمات الکترونیکی است که هماکنون در ۶ استان یادشده به صورت کامل انجام میشود؛ البته در ۲۰ استان دیگر نیز بخشی از خدمات مربوط به نوبتگیری به صورت الکترونیکی انجام میشود.
به گزارش فارس وی در پایان اضافه کرد: اکنون هر کس به بیمارستانهای دولتی و مراکز درمانی مراجعه کند، دادههای اطلاعاتی آن فرد ثبت میشود و قاطبه مردم اطلاعاتشان در سامانه ثبت شده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/CIH1