شیوع بالای بیماریهای گوارشی در ایران
سمینار علمی تازه های طب داخلی "بیماری های شایع گوارشی" در مرکز همایش های امام خمینی به مدت دو روز آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این سمینار ویژه پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد بالغین، متخصصین بیماری های داخلی و کودکان و پزشکان عمومی با ۱۰ امتیاز باز آموزی به همت معاونت آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی در تالار امام بیمارستان امام خمینی از صبح امروز آغاز به کار کرد وتا فردا نیز ادامه دارد.
ناصر ابراهیمی دریانی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص گوارش و کبد بالغین در حاشیه برگزاری این سمینار بیان کرد: بسیاری از بیماری هایی که در گذشته وجود نداشت امروز شیوع بالایی در کشور دارد که از آن جمله می توان به انواع بیماری های گوارشی اشاره کرد.
وی نداشتن تغذیه مناسب را عامل مهمی در بروز بیماری های گوارشی و کبد چرب دانست و افزود: نحوه تغذیه ایرانیان به غذاهای غربی نزدیک شده و افراد از خوردن غذاهای سنتی پرهیز می کنند در حالی که باید میزان مصرف فست فود و انواع غذاهای چرب را کاهش داد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مطالعات نشان داده مصرف مواد قندی بیش از خوردن غذاهای چرب برای بدن مضر بوده و زمینه ابتلا به بیماری های گوارشی و کبد چرب را فراهم می کند.
ابراهیمی دریانی تاکید کرد: کبد چرب درمان نداشته و حتی منجر به پیوند کبد در فرد مبتلا می شود، افراد چاق و کسانی که چاقی شکمی دارند باید علاوه بر کنترل نوع تغذیه خود از نظر بدنی نیز فعالیت لازم را داشته باشند و هفته ای نیم کیلو کاهش وزن و مصرف انواع میوه و سبزی را در برنامه های خود قرار دهند.
وی افزود: عوامل محیطی از جمله تغذیه نامناسب و عدم تحرک در بروز کبد چرب و بیماری های گوارشی موثر بوده و باید با یک برنامه ریزی نسبت به پیشگیری اقدام کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی این فوق تخصص گوارش و کبد بالغین در پایان اضافه کرد: برای افراد بالای ۵۰ سال باید کولونوسکوپی انجام شود و از نظر وجود خون مخفی در مدفوع مورد آزمایش قرار گیرند زیرا بیماری های کولون رو به افزایش است.
ناصر ابراهیمی دریانی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص گوارش و کبد بالغین در حاشیه برگزاری این سمینار بیان کرد: بسیاری از بیماری هایی که در گذشته وجود نداشت امروز شیوع بالایی در کشور دارد که از آن جمله می توان به انواع بیماری های گوارشی اشاره کرد.
وی نداشتن تغذیه مناسب را عامل مهمی در بروز بیماری های گوارشی و کبد چرب دانست و افزود: نحوه تغذیه ایرانیان به غذاهای غربی نزدیک شده و افراد از خوردن غذاهای سنتی پرهیز می کنند در حالی که باید میزان مصرف فست فود و انواع غذاهای چرب را کاهش داد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مطالعات نشان داده مصرف مواد قندی بیش از خوردن غذاهای چرب برای بدن مضر بوده و زمینه ابتلا به بیماری های گوارشی و کبد چرب را فراهم می کند.
ابراهیمی دریانی تاکید کرد: کبد چرب درمان نداشته و حتی منجر به پیوند کبد در فرد مبتلا می شود، افراد چاق و کسانی که چاقی شکمی دارند باید علاوه بر کنترل نوع تغذیه خود از نظر بدنی نیز فعالیت لازم را داشته باشند و هفته ای نیم کیلو کاهش وزن و مصرف انواع میوه و سبزی را در برنامه های خود قرار دهند.
وی افزود: عوامل محیطی از جمله تغذیه نامناسب و عدم تحرک در بروز کبد چرب و بیماری های گوارشی موثر بوده و باید با یک برنامه ریزی نسبت به پیشگیری اقدام کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی این فوق تخصص گوارش و کبد بالغین در پایان اضافه کرد: برای افراد بالای ۵۰ سال باید کولونوسکوپی انجام شود و از نظر وجود خون مخفی در مدفوع مورد آزمایش قرار گیرند زیرا بیماری های کولون رو به افزایش است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/w8sT