پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
بابت هر توییت علیه بنده ۲۰ میلیون تومان هزینه می‌شود
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید نمکی در جمع نمایندگان عضو فراکسیون ولایی در مجلس اعلام کرد: جو سنگینی را تحمل کردم و می‌کنم، حتی زن و بچه من به تخریب و مرگ تهدید می‌شوند. شبکه های فساد و انحصار به هزار و یک رنگ از جیب ملت ارتزاق و داروی مورد نیاز مردم را در بازار سیاه عرضه می‌کنند.

وزیر بهداشت ادامه داد: سروری در خارج از مرزها قرار داشت و تنها افراد معدودی به اطلاعات آن دسترسی داشتند، چهار ماه است روی این موضوع کار می‌کنم. یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تجهیزات پزشکی رفته و هنوز دقیقاً معلوم نیست چه کسی برده و چه چیزی آورده و به چه کسی داده است. در سرازیری عمر خود هستم و البته از این راه پیگیری، شناسایی و افشاگری علیه شبکه فساد عقب نشینی نمی‌کنم.

نمکی گفت: با یک فساد سازمان یافته در دارو و برخی شرکت‌ها درگیر بودیم، بسیاری از این شرکت‌ها هر یک به نوعی مشکل دارند، البته حسابرسی می‌کنیم و اغلب این شرکت‌ها هم منحل خواهند شد. اهل ناله و ضجه نیستم اما در طول سال‌هایی که کار اجرایی کردم، هرگز چنین چیزی ندیدم.

وی افزود: وقتی به وزارت بهداشت آمدم، در دو محل کانون فساد اصلی رخنه کرده بود. روز اولی که سرپرست وزارت بهداشت شدم به هر دو وادی با علم به پیامدهای آن ورود کردم. عده‌ای گفتند که این‌ها آدم دارند و من هم گفتم که ما و این ملت هم خدا را داریم. از کجا معلوم که فردا وزیر بهداشت شوم و از کجا معلوم که فردا صبح زنده باشم و آیا بعد خدا نمی‌پرسد که چرا با این موارد برخورد نکردی؟

وزیر بهداشت یادآور شد: پرونده الکترونیک سلامت چند هفته پیش توسط رئیس جمهوری از استقرار آن رونمایی شد و در حال حاضر همه مردم ایران با کد ملی، پرونده الکترونیک سلامت دارند و به زودی گام‌های بعدی آن به ترتیب استقرار خواهد یافت.

نمکی خاطرنشان کرد: برخی فکر می‌کردند بنده که به وزارت بهداشت آمده ام، قرار است گونی گونی پول به من بدهند، اما شب عید امسال ۵ هزار میلیارد پول ما پرداخت نشد، همزمان ۱۰ هزار میلیارد تومان مطالبه از تأمین اجتماعی داشتیم، بیمه سلامت هم پنج هزار میلیارد تومان بدهی معوقه داشت. با ۲۰ هزار میلیارد تومان کسری وارد سال ۹۸ شدیم که سیل هم گریبان ما را گرفت؛ البته داد و فریاد نکردیم.

به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: در سال ۹۶ بر اساس آخرین آمارها ۳۸۰ هزار مرگ داشتیم که ۳۱۳ هزار مورد به علت بیماری‌های غیرواگیر و ۹۷ هزار مورد به علت فشار خون بالا بوده است. بر این اساس برنامه ملی کنترل فشار خون اجرا شد. برای این برنامه هیچ بودجه اضافه‌ای دریافت نشد. این در شرایطی است که ۴۰ درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند. جمعیت هدف ۲۰ میلیونی به بیش از ۳۰ میلیون رسید و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار مورد جدید مبتلا به فشار خون را شناسایی کردیم و پیگیری خواهیم کرد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/sw4q