تاثیر استفاده زیاد از رسانههای اجتماعی در بروز شدیدتر علائم افسردگی
نتایج یک مطالعه نشان میدهد که استفاده بیش از حد متوسط از رسانههای اجتماعی و تماشای تلویزیون با ابتلای جوانان به افسردگی ارتباط دارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه مونترال در کانادا و بر حدود چهار هزار نوجوان کانادایی انجام شد، نشان داد که استفاده بیش از حد متوسط از رسانههای اجتماعی و تلویزیون با بروز شدیدتر علائم افسردگی ارتباط دارد بهطوریکه هر چه جوانان بیشتر از رسانههای اجتماعی استفاده و تلویزیون تماشا کنند، علائم ابتلای انها به افسردگی بیشتر میشود. اما در این مطالعه ارتباطی میان سطوح بالای انجام بازیهای ویدئویی و استفاده از رایانه با بروز علائم افسردگی در نوجوانان مشاهده نشد.
نتایج این پژوهش نشان میدهد که هر چه زمان استفاده از برخی اشکال رسانههای دیجیتالی در یک سال در میان جوانان بیشتر باشد احتمال بروز علائم افسردگی آنها در همان سال بیشتر میشود.
به گفته محققان، رسانههای اجتماعی و تلویزیون اشکالی از رسانه هستند که اغلب نوجوان را در معرض دید تصاویری از جوانان دیگر قرار میدهد که در موقعیتهای موفقتری قرار دارند مانند تصاویری از جوانانی که هیکلهای زیباتر و یا زندگی غنیتر یا ثروتمندتری دارند.
به گزارش ایرنا آنها تاکید کردند که تنظیم مدت زمان استفاده جوانان از رسانههای اجتماعی و تماشای تلویزیون میتواند روشی برای پیشگیری از ابتلای انها به افسردگی باشد، یافتههای این مطالعه برای مدیریت استفاده از رسانههای اجتماعی و تماشای تلویزیون به منظور پیشگیری از ابتلای جوانان به افسردگی حائز اهمیت است.
این مطالعه در شماره ۱۵ ژوئیه نشریه JAMA Pediatrics منتشر شده است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/4BiR