هزینه پیشگیری و درمان بیماری پوکی استخوان حدود ۳ هزار میلیارد تومان در سال است
مدیر کل دفتر بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: با افزایش جمعیت سالمندی و بالا رفتن سن، خطر بروز پوکی استخوان افزایش پیدا میکند، تحقیقات نشان میدهد هزینه پیشگیری و درمان بیماری پوکی استخوان و شکستگی ناشی از آن در کشور حدود ۳ هزار میلیارد تومان در سال است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، افشین استوار با اشاره به ارتباط کاهش مصرف لبنیات با بروز بیماری پوکی استخوان در کشور اظهار کرد: وزارت بهداشت در زمینه بیماریهای غیرواگیر به خصوص پوکی استخوان در قالب بستههای مختلف به این عارضه توجه ویژهای دارد و در این خصوص کارشناسان تغذیه در مراکز بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت، مشاوره غذایی میدهند.
مدیر کل دفتر بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: عوامل خطر بروز بیماری پوکی استخوان با سایر علتهای شیوع بیماریهای غیرواگیر مشترک است و کمبود فعالیت فیزیکی، تغذیه ناسالم، کاهش مصرف لبنیات, شیر، مصرف سیگار و الکل از جمله مهمترین علتهای بروز بیماری پوکی استخوان در بین افراد است.
وی افزود: بستههای انگیزشی برای تشویق مردم به منظور سبک زندگی سالم و افزایش مصرف لبنیات از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت برای کاهش بیماریهای غیر واگیر است، وزارت بهداشت آموزش چهره به چهره در پایگاههای سلامت را در قالب بسته بیماری غیر واگیر و به خصوص عارضه پوکی استخوان به مردم ارائه میدهد.
استوار گفت: افزایش قیمت لبنیات تاثیر منفی بر سلامت مردم و باعث افزایش شیوع بیماری پوکی استخوان در بین افراد میشود، عارضه پوکی استخوان در سنین مختلف متفاوت است، مهمترین گروه در معرض خطر بیماری پوکی استخوان زنان یائسه بعد از سن ۵۰ سال هستند و شیوع این بیماری به حدود ۲۰ درصد میرسد همچنین در سن بالاتر از ۶۵ سال نیز بروز عارضه پوکی استخوان به ۵۰ درصد میرسد.
مدیر کل دفتر بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: با افزایش جمعیت سالمندی و بالا رفتن سن، خطر بروز پوکی استخوان افزایش پیدا میکند، تحقیقات نشان میدهد هزینه پیشگیری و درمان بیماری پوکی استخوان و شکستگی ناشی از آن در کشور حدود ۳ هزار میلیارد تومان در سال است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان وی در پایان اضافه کرد: کاهش قیمت شیر و مواد لبنی بر عهده وزارت بهداشت نیست و این مسئله باید به وسیله سازمانهای اقتصادی و دیگر نهادهای ذیربط بر طرف شود و وزارت بهداشت نمیتواند بودجهای برای تهیه بستههای حمایتی ویژه گروههای آسیب پذیر در نظر بگیرد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/OGpX