پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
موافقیم که ارز دارو را به سمت ارز نیمایی ببریم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سعید نمکی در خصوص درخواست تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی مبنی بر آزاد شدن ارز دارو و تجهیزات، گفت: برای امسال اگر ارز دارو را آزاد می‌کردیم، اولین ضرر متوجه خود تولیدکنندگان و واردکنندگان بود؛ چراکه در حال حاضر هم با وجود تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی، بسیاری از کارخانه‌های داروسازی که ضعیف‌تر هستند، در نقدینگی مشکل دارند و در صورت دو برابر شدن قیمت ارز، بی‌تردید در گشایش‌های اعتباری‌شان دچار مشکل می‌شدند.  

وزیر بهداشت ادامه داد: از طرف دیگر در بودجه سال ۹۸ سازمان‌های بیمه‌گر مانند سازمان بیمه سلامت، اضافه سهم دارو دیده نشده بود و قطعا اگر ارز دارو تغییر می‌کرد، باید از جیب مردم پرداخت می‌شد. به همین دلیل تلاش کردیم که در این زمینه فرصتی داشته باشیم تا سال ۹۹.

وی افزود: در قانون بودجه ۹۹ که تقریبا رسیدگی به آن از اوایل مهرماه شروع می‌شود، این موضوع مد نظر خواهد بود و ما هم موافقیم که ارز دارو را به سمت ارز نیمایی ببریم، اما در عین حال منابعش را در بودجه‌های بیمه‌های سلامت به گونه‌ای ببینیم که فشاری به مردم وارد نشود.

نمکی گفت: از طرف دیگر هم لازم است بانک‌ها تسهیلات ویژه به صنعت دهند تا صنعت با کاهش سرمایه در گردش و نقدینگی، دچار مشکل نشود.

به گزارش ایسنا وزیر بهداشت در پایان در خصوص برخی مباحث مبنی بر امکان سوء استفاده از دفترچه‌های بیمه به دنبال آزاد شدن ارز دارو، گفت: با نسخه‌نویسی الکترونیک، دفترچه‌های بیمه تا پایان امسال برچیده می‌شوند. به این ترتیب در تجویزها هم سقف گذاشته می‌شود و هم طبق گایدلاین‌ها عمل خواهد شد و کسی نمی‌تواند دارویی را خارج از عرف و نُرم بنویسد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/ZxDp