پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
۴۰۰ بیماری تک ژنی با هزینه‌های کم قابل پیشگیری هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا صادقی روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: با انجام یک سری اقدامات می‌توان هم از نگرانی‌ها، آسیب ها و هزینه خانواده ها کاست و هم می توان نوزاد سالم و بدور از بیماری های تک ژنی به دنیا آورد.اکنون ۴۰۰ بیماری تک ژنی با هزینه‌های کم قابل پیشگیری هستند.

رئیس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی ادامه داد: هر بیماری ژنتیکی که در والدین قابل تشخیص باشد در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا قابل شناسایی است و این خدمت اکنون در  پژوهشگاه ابن سینا به زوج‌های بیمار ژنتیکی ارائه می‌شود.

وی به ارائه مشاوره عمومی در این زمینه در پژوهشگاه ابن سینا اشاره کرد و گفت: با انجام یک سری اقدامات می‌توان از تولد فرزند مبتلا به بیماری تک ژنی جلوگیری کرد. با این کار علاوه بر کاهش دغدغه و نگرانی خانواده ها از هزینه های نظام سلامت هم کاسته می‌شود.

صادقی خدمات ناباروری، سقط مکرر و آندومتریوز را از جمله خدمات قابل ارائه در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری اعلام کرد و گفت: جهاد دانشگاهی به حیطه‌های درمان ناباروری ورود کند البته اکنون تعدادی مراکز جهاد دانشگاهی در حال ارائه خدمت به زوج‌های نابارور هستند، در این مرکز تخصصی سعی کردیم به موضوعاتی ورود کنیم که یا دیگر مراکز ارایه نمی شود یا اگر هم ارائه می شود در حد قابل قبولی نیست.

رئیس پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی تصریح کرد: در این پژوهشگاه سعی شد در کنار ارائه خدمات درمانی به دنبال نوآوری در زمینه‌های مختلف باشیم تا مشکلی از مشکلات کشور برطرف شود و در این زمینه به موفقیت های بزرگی دست یافتیم، برای رفع مشکلات بیماران و ارائه خدمت بهتر به آنان، برنامه ریزی شده تا خدمات جدیدی در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ارائه شود که در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

در ادامه علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا گفت: از هر پنج زوج یک زوج نابارور هستند یا به عبارتی ۲۰ درصد زوجین کشور نابارور هستند، ما تلاش کرده ایم با گردآوری مجموعه خدمات مورد نیاز زوجین نابارور در یک مرکز، بتوانیم تمامی خدمات را در یک فضای فیزیکی ارائه بدهیم.

وی به فعالیت ۷ کلینیک مرتبط با درمان ناباروری در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا اشاره کرد و افزود: درمان ناباروری، سقط مکرر، کنترل بارداری و سلامت مادر و جنین، رحم جایگزین ، آندومتریوز، سلامت جنسی و بیماری‌های سینه کلینیک‌های این مرکز هستند.رنگی رحم که با بیهوشی بیمار انجام می شود و کار پر زحمتی است، یکی دیگر از خدماتی است که در این مرکز ارائه می شود.

به گزارش ایرنا صادقی تبار در پایان اضافه کرد: در کلینیک سقط مکرر این مرکز، تا ۸۰ درصد موارد سقط مکرر منجر به درمان می‌شود که در نهایت بیشتر زوجین به طور طبیعی بچه دار می‌شوند، به طور میانگین میزان درمان موفق ناباروری در حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است، افزود: درمان ناباروری به تلاش و همت زوجین نیاز دارد که در این مسیر صبور باشند و روند درمان را به طور کامل دنبال کنند.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/3xos