ویزیت رایگان در فرهنگسرا عوام فریبی است
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی از برگزاری دو رویداد در حوزه پزشکی برای روز پزشک خبر داد. سلیمی گفت: «علاوه بر برگزاری جشنواره و جُنگی که محور اصلی آن آموزش همگانی به مردم است، نسبت به ویزیت رایگان همشهریها در برخی رشتههای تخصصی پزشکی نیز اقدام خواهیم کرد که امیدواریم شروع حرکتی باشد تا در برخی از روزهای سال خدمات رایگانی را به مردم ارائه کنیم.»
جناب آقای دکتر سلیمی! انتظاری که جامعه پزشکی از شما دارد بیش از اینهاست. لطفا کمی تامل فرمائید .
روز پزشک و ویزیت رایگان رشتههای تخصصی پزشکی؟!
همزمان با جشنواره و جنگ فرهنگی و آموزش همگانی در فرهنگسراهای تهران با همکاری با شهرداری؟!
۱- معمولا رسم است که وقتی روزی متعلق به کسی یا صنفی باشد از آن فرد یا صنف تقدیر و مورد الطاف خاص و هدایا و جوایز و مراحم میشوند نه اینکه بخواهند در آن روز کار کنند و آن هم رایگان مگر اینکه بخواهند عذر تقصیر بجای آورند و جبران اشتباهات و قصور کنند.
۲-آیا می دانید در شرایط عادی و در طی ۳۶۴ روز دیگر سال هم اکثریت جامعه پزشکی در حال خدمت رسانی و ایثارگری شبانه روزی در سخت ترین شرایط جسمی روحی و اقتصادی در مناطق محروم و تقریبا رایگان هستند؟
۳-ویزیت رایگان پزشکی یعنی اینکه در شرایط عادی ویزیت پزشکان کمرشکن است و در این روز افراد مستمند از این خدمت در راه رضای خدا بهره ای ببرند و پزشکان هم از این کار خداپسندانه اجری نصیبشان شود باور بفرمائید در این شرایط و با ویزیت های ۴ الی ۵ هزار تومانی اگر خدا بخواهد اجری بدهد می دهد.
از طرفی اگر مردم هم بخواهند راضی شوند، می شوند. اما اراده عمومی بر این نیست که مردم راضی بشوند اراده کلی بر ناراضی کردن مردم از پزشکان است و سالهاست به نوعی خدمات و اجرت پزشکان چوب حراج خورده است. شاید شما نمی دانید!
لطفا سری به کلینیکهای ویژه بزنید.
۴-آیا از خود پرسیده اید که مردم واقعا مشکل ویزیت یا دسترسی به پزشک آن هم در پایتخت دارند؟ بعید می دانم چنین مشکلی با وجود ازدحام پزشکان در پایتخت و ویزیتهایی که ارزش کمتر از یک چیپس دارند باشد؟
۵-با خود اندیشیده اید که با این کار قداست طبابت با کشاندن ویزیت بیمار از مطب و درمانگاه به فرهنگسرا و خیابان و آن هم با کمک شهرداری با امکانات نامناسب و شرایط غیر استاندارد چه می شود و هدف نامرئی این کار از اجر و قرب انداختن مرموزانه طبابت است؟
اصلا بنظر شما این کار چه تفاوتی با ویزیتهای تبریزیان و امثال او در مساجد و حسینیهها دارد ؟
۶- من به مسئولین بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی حق می دهم بر علیه شما به علت هزینه تراشی با ترویج فرهنگ نامناسب مصرف دارو و ایجاد خدمات القایی شکایت نمایند.
۷- اصلا کار درمان را چه به شهرداری؟ مگر وظیفه خدمات درمانی با وزارت بهداشت و درمان نیست؟ کلینیکهای ویژه و صدا و سیما کم بلا سر پزشکان آورده اند که شهرداری و جهاد و ... را هم به کمک طلبیده اند تا ارزش طب و طبابت را به نابودی بکشانند و شما هم با آنها بیعت کردهاید؟
آیا از معاونت درمان دانشگاه استعلام فرموده اید که در آن مناطق نیاز به ویزیت رایگان وجود دارد ؟
۸-باور بفرمائید پزشکان هر روز در حال خدمت رسانی و ایثارگری هستند و هر روز حتی در مطب های شخصی خود به کسی که لازم می دانند و تشخیص می دهند خدمت رایگان ارائه می دهند اما پزشکان اهل بوق و کرنا نیستند.
آن چیزی که روز پزشک رخ خواهد داد و این خدمات عوام فریبانه، با دوربینهای ضد سلامت صدا و سیما در بوق و کرنا خواهد شد.
۹-متاسفم که شما هنوز وظیفه اصلی نظام پزشکی که حفظ حرمت طب و طبابت و برگرداندن شان و جایگاه از دست رفته ان توسط عوام گرایان و برگرداندن قطار منحرف شده سلامت به ریل اصلی است را نمی دانید و خواسته یا ناخواسته با عوام فریبان در تخریب بیشتر همراهی می کنید.
۱۰-من به بیماری که در این شرایط ویزیت شود حق می دهم که بر علیه کسانی که در این شرایط غیر استاندارد اقدام به ویزیت می کنند شکایت نمایند و شما که خود از تعریف کنندگان استاندارد خدمات پزشکی هستید انتظار می رود به این تعاریف پایبند باشید.
۱۱-ایا مردم من بعد نخواهند پرسید اگر فرهنگسرا محل مناسب طبابت است چرا دایمی نمی شود؟
۱۲-از نظام پزشکی کشور انتظار می رود این مفاهیم را برای مردم و مسئولین مملکتی دلسوز سلامت مردم جا بیندازند که
خدمت رایگان پزشکی الزاما خدمت بهتر نیست.
پزشکی که بابت خدمات خود پول نمی گیرد الزاما پزشک بهتر نیست .
دریافت حق الزحمه بابت خدمت استاندارد از ارزش کار واقعی پزشک نمی کاهد .
و رایگان کردن خدمات پزشکی الزاما ایثارگرانه نیست و در بسیاری از مواقع هزینه های پنهان ان بیشتر از خدمات در شرایط واقعی است و این هزینه های پنهان توسط بهره برداران با اهداف خاص به سازمانها تحمیل می شود.
باید مردم و مسئولین دلسوز نظام سلامت این مفهوم را درک کنند که پزشکی که خدمات با کیفیت و استاندارد بدون خطا و با دستمزد مناسب در شرایط فعلی مملکت ارائه می دهد خدوم تر از کسی است که خدمات خود را رایگان یا در حراجی انجام می دهد.
شعار سازمان نظام پزشکی باید بهبود کیفیت و استانداردسازی خدمات پزشکی برای استفاده بهینه از منابع محدود باشد نه وارد شدن و دامن زدن و همراهی با حراجی های بازاری پسند و مردم فریبی. ما به اندازه کافی از عوام فریبی زخم خورده هستیم لطفا شما زخم ما را عمیق تر نفرمایید.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/sAUI