پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
به زیرساخت‌های حساس در صنعت دارو توجه نکرده‌ایم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهرداد علیمیان افزود: زیرساخت‌های برق به اندازه نیازمان رشد نکرده است بنابراین برخی واحدهای صنعتی داروسازی این روزها دچار قطع برق هستند.

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران ادامه داد: واحدهای تولیدکننده دارو باید برق خود را دریافت کنند، اگر می‌خواهیم برقی را قطع کنیم به طورمثال می‌توان برق برخی اماکن دیگر مانند بازارهای تجاری و فروشگاهها را قطع کرد، این تصمیماتی است که در کلان باید گرفته شود.

وی به بدهی‌های بانکی صنایع دارویی اشاره کرد و گفت: شرکتهای دارویی که بدهی بانکی دارند، در  سررسید، غیر از سود، جریمه نیز به آن‌ها تعلق میگیرد به طورمثال اگر سود وام بانکی ۲۴ درصد است اگر شرکتی نتواند بدهی خود را در سررسید پرداخت کند، ۶ درصد هم جریمه به او تعلق می‌گیرد و اگر شرکت دارویی نتواند بدهی خود را پرداخت کند جریمه نسبت به روز، مضاعف می‌شود.

علیمیان گفت: خوشبختانه اکنون طرحی دوفوریتی در مجلس شورای اسلامی مطرح شده تا از این پرداختهای مضاعف جریمه جلوگیری شود که امیدواریم به نتیجه برسد، وام بانکی باید دارای یک سود و یک جریمه بدهکار باشد نه اینکه دوباره روی آن جریمه اضافه شود و جریمه مرکب بپردازد. اگر این تسهیلات برای صنایع دارویی لحاظ شود آنگاه بدهی‌های بانکی بر مبنای منطقی خواهد بود.

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران تصریح کرد: هنگامی که زنجیره تامین دارو دچار اشکال شود و بازار سیاه و بازار حاشیه‌ای به وجود بیاید هیچ اطمینانی نیست که داروی تقلبی در آن وجود نداشته باشد.

به گزارش ایرنا وی در پایان اضافه کرد: دارویی که در داروخانه عرضه می‌شود تحت کنترل و نظارت است اما خرید دارو از بازار آزاد، آن را دچار چالش و حاشیه می‌کند به طور مثال هنگامی که مردم برای تهیه دارو به بازار ناصرخسرو مراجعه می‌کنند، آنجا هر اتفاقی ممکن است بیفتد چون کسی نظارتی بر آنجا ندارد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/55OC