نشریات دانشجویی وزارت بهداشت در ۶ سال گذشته بیش از ۳ برابر شده است
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات دانشگاهها این است که آزادی بیان در دانشگاهها وجود ندارد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیما سادات لاری در اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی که امروز در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مشکل ما در جامعه این است که برای آدمها حقی قائل نیستیم رسالت دانشجویان فعال در نشریات از رسالت دیگر دانشجویان سنگینتر است. نحوه نگارش ما باید به گونهای نباشد که فقط عقاید خودمان را تحمیل کنیم بنابراین باید فضایی را در اختیار مخاطبان قرار دهیم که آنها بتوانند تحلیل کنند اگر مخاطبان را در نوع نگارش مان و افکار مان شریک نکنیم قطعا حذف خواهیم شد.
وی افزود: اگر بتوانیم به سمتی برویم که در فضای دانشگاهی مخاطب برای ما مهم باشد میتوانیم پیشرفت کنیم در غیر این صورت کم کم به کنار خواهیم رفت.
معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: وضعیت نشریات دانشجویی در وزارت بهداشت در سال ۹۲ حدود ۳۵۰ عنوان نشریه بود که در سال ۹۸ به ۱۳۱۲ نشریه افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: بالا بردن کیفیت از جمله برنامههای ما در حوزه نشریات دانشجویی است.
لاری همچنین از ایجاد خانه نشریات در معاونت دانشجویی وزارت بهداشت نام برد و گفت: خانه نشریات دانشجویی از سال ۹۴ در وزارت بهداشت تشکیل شد که از جمله اهداف آن آموزش و توانمندسازی دانشجویان از طریق آموزشهای مستمر است.
وی ادامه داد: ۴۳ درصد آثار جشنواره نشریات تیتر ۱۱ به دانشجویان وزارت بهداشت اختصاص دارد در صورتی که ما فقط ۵ درصد از جمعیت دانشجویی را داریم و دانشگاههای برتر در جشنواره امسال دانشگاه علوم پزشکی تبریز، علوم پزشکی مشهد، شیراز و کرمان بودند.
معاون دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: میزبانی نشریات تیتر ۱۲ برعهده وزارت بهداشت خواهد بود همچنین راه اندازی سامانه آموزش مجازی و اجرای طرح رتبه بندی نشریات دانشجویی را اجرایی میکنیم.
لاری با اشاره به کمبود بودجه در حوزه دانشجویی گفت: باید به سمتی برویم که بودجه را در حوزه نشریات هدفمند کنیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجو وی ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی در دانشگاهها نبودن آزادی بیان است که من در زمانی که معاون فرهنگی دانشگاه بودم این مشکل را لمس کردم هیچ نهاد بیرونی حق دخالت در محتوای نشریات دانشجویی را ندارد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/pJ42