پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
وزارت بهداشت به عنوان متولی امر سلامت در کنار سازمان محیط زیست قرار دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، پس از مطرح شدن مباحثی مبنی بر ورود خودروهای سواری دیزلی به چرخه حمل‌ونقل کشور از سوی تولید کنندگان خودرو، سازمان محیط زیست و دانشگاه‌های کشور مخالفت خود را برای ورود این خودروها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعلام کردند. پیش از این رئیس گروه سلامت هوای مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز طی مصاحبه‌ای با ایسنا، با تشریح عوارض آلاینده‌های تولید شده توسط این خودروهای سواری، مخالفت این وزارتخانه‌ را برای ورود این خودروها به سیستم حمل‌ونقل شهری اعلام کرد.

سعید نمکی  وزیر بهداشت نیز در این خصوص گفت: ما در وزارت بهداشت به عنوان متولی امر سلامت در کنار سازمان محیط زیست قرار داریم و اگر قرار باشد آلاینده‌های تولید شده توسط خودروهای دیزلی، سلامت مردم و جامعه را تحت تاثیر قرار دهد، قطعا در مقابل تولید آن ایستادگی خواهیم کرد.

وی افزود: در خصوص کاهش آلاینده‌های شهری که توسط کامیون‌ها و اتوبوس‌های دیزلی ناوگان حمل‌ونقل عمومی تولید می‌شود نیز شهرداری تهران را تحت فشار قرار دادیم و امیدواریم مشکلات موجود در این زمینه به زودی برطرف شود.

به گزارش ایسنا پیش از این وزیر بهداشت طی نامه‌ای به شهردار تهران خواستار نصب فیلتر دوده بر روی اتوبوس‌ها و کامیون‌های دیزلی عمومی شده بود که به گفته کارشناسان وزارت بهداشت همچنان اقدام مناسبی در این زمینه از سوی شهرداری صورت نگرفته است.

نکته قابل توجه آن است که به اذعان رییس گروه سلامت هوای مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، خودروهای سواری دیزلی ۲۰ برابر بیش از خودروهای بنزینی ذرات معلق تولید می‌کنند و مشکل دیگر آنها تولید آلاینده ناکس است. این آلاینده که متشکل از "مونوکسید نیتروژن" و "دی‌اکسید نیتروژن" است، پیش‌ساز ِآلاینده ازن است و می‌تواند تهدیدی جدی برای کودکان، زنان باردار، سالمندان و... باشد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/V2NW