برای حل مشکل ناباروری، برنامهریزی جدی صورت نگرفته است
عضو هیات مدیره انجمن جنین شناسی و تیم تخصصی رویان گفت: آمار ناباروری زنان ۲۰ تا ۴۰ سال در یک یررسی یک ساله حدود حدود ۲۰ درصد است، اما وقتی طول دوره بررسی به دو سال افزایش پیدا میکند این آمار با کاهش ۸ درصدی به حدود ۱۲ درصد میرسد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدی آخوندی در رابطه با توسعه ناباروری در کشور با بیان اینکه یک پنجم زنان در سن باروری نابارور هستند اظهار داشت: آمار ناباروری زنان ۲۰ تا ۴۰ سال در یک یررسی یک ساله حدود حدود ۲۰ درصد است، اما وقتی طول دوره بررسی به دو سال افزایش پیدا میکند این آمار با کاهش 8 درصدی به حدود ۱۲ درصد میرسد.
عضو هیأت مدیره انجمن جنین شناسی و تیم تخصصی رویان ادامه داد: این آمار دقیق نیست و مشاهدات متخصصین و مراکز ناباروری است. این مسئله همزمان با مسائل زیست محیطی و آلودگی و صنعتی شدن و ارتعاشات ماهواره و موبایل و... در تمام جهان شکل گرفته است و باعث افزایش این مشکل شده است، برنامهریزی جدی در رابطه با این موضوع انجام نشده است و در کشور با کاهش باروری مواجهیم.
وی در رابطه با افزایش هزینههای درمان افزود: هزینهها به نسبت سالهای گذشته افزایشی پیدا نکرده و تحریمها و تورم هزینههای تهیه مواد اولیه درمان و دستگاهها را بالا برده است. همچنین حمایت بیمهای مشخصی هم در این حوزه وجود ندارد و باتوجه به سیاستهای کلی نظام و کاهش جمعیت در کشور دولت باید تمهیداتی را در نظر گرفت.
به گزارش فارس آخوندی در پایان گفت: داروهای تولید داخل افزایش قیمت چندانی نداشته است اما به طور کلی مراجعه مردم به مراکز درمانی کمتر شده است و علاقه کمتری به باروری نشان میدهند که در این خصوص نقش وزارت بهداشت چشمگیر است و باید برنامهریزی مناسبی صورت گیرد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/2sqS