پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
فناوری بیوتکنولوژی در ایران‌ بومی شده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمود تولایی اظهار داشت: ما ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فراوانی در این زمینه داریم که طی حدود ۲ دهه اخیر فراهم شده است.

رئیس انجمن ژنتیک ایران به تربیت نیروهای جوان خلاق و مبتکر ایرانی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و بیان داشت: قریب به ۸۰ دانشگاه و مراکز آموزش عالی در حال تربیت دانش آموختگان گرایش‌های مختلف بیوتکنولوژی هستند.

وی افزود: اگر ما با نگاهی سطحی به این فناوری "نه" بگوئیم، به این معنی است که بخشی از ظرفیت جامعه علمی کشور را نادیده گرفته‌ایم، حوزه بیوتکنولوژی بسیار گسترده است، این فناوری، امروزه در بخش‌های مختلف از جمله محیط زیست، دارو، واکسن و علوم غذایی، به موفقیت‌های خوبی دست یافته است.

تولایی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ دارو در این زمینه تولید شده و مردم در حال استفاده از این موارد هستند و داروهای دیگری هم در حال تولید می‌باشند، با اقدامات انجام شده در حوزه دارو شاهد دستاوردهای خوبی در این زمینه هستیم که این موضوع افتخاری بزرگ برای کشور است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) اظهار کرد: از مسئولان سازمان محیط زیست کشور خصوصاً حوزه محیط زیست انسانی و دریایی تقاضا می شود که از دستاوردهای ارزنده بیوتکنولوژی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست استفاده کرده و از ظرفیت‌های متخصصان کشور در این حوزه بهره‌برداری کنند.

به گزارش ایرنا وی در پایان با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه گفت: عده‌ای از نخبگان این مرزو بوم در قالب شرکت‌های دانش بنیان در حال فعالیت هستند که باید مورد حمایت و پشتیبانی بیشتر قرار گیرند.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/lf2t