پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
وزارت بهداشت باید شرایط درمان به شیوه طب سنتی را فراهم کند
به گزارش پایگاه خبری زشکان و قانون (پالنا)،  بشیر خالقی در مورد اعلام خبری از سوی مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: توسعه طب سنتی بدون برنامه‌ریزی دقیق در سطح کلان امکانپذیر نیست، بنابراین باید در ابتدا این روش را در چند نقطه از کشور به صورت پایلوت اجرا کرد.

وی افزود: ورود طب سنتی به شبکه بهداشت و درمان یک برنامه‌ریزی مقدماتی است که باید قبل از اجرای کامل مورد آزمایش قرار بگیرد و نقایص آن شناسایی و برطرف شده و در نهایت به کل کشور تعمیم داده شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با ارزیابی مثبت از اجرای این طرح در راستای تقویت طب سنتی به گونه‌‎ای که مکمل طب نوین قرار گیرد، تصریح کرد: در کشورهای توسعه‌یافته بیمارستان‌های بزرگی را برای فعالیت در حوزه طب سنتی تاسیس کرده‌اند که به صورت منسجم به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازند.

خالقی گفت: با وجود اینکه ورود طب سنتی به شبکه بهداشت و درمان اولین تجربه کشور است، اما اهمیت این حوزه به اندازه‌ای است که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز یک اداره کل برای آن ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: طب سنتی به هیچ وجه منسوخ شده نیست، کما اینکه تعدادی از پزشکان عمومی و برخی کلینیک‌ها به ویژه در کلان شهرها همچون تهران با این روش به ارائه خدمات به بیماران می‌پردازند و حتی در دانشگاه این نوع طب آموزش داده می‌شود، بنابراین باید برای نهادینه کردن و تقویت آن برنامه‌ریزی شود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت این نماینده مردم در مجلس دهم در پایان اضافه کرد: چه اشکالی دارد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدبیری اتخاذ کند تا طب سنتی در ساختار شبکه بهداشت و درمان نهادینه شود و بعد از اجرای آن به صورت پایلوت در برخی مناطق، شرایطی را فراهم کنند که در سطح کلان نیز بتوان از این روش در حوزه درمان کشور استفاده کرد؟.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Yne5