پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
بیمه سلامت ۷۰ درصد هزینه بستری بیمارستان‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، کوروش فرزین با اشاره به علت نپذیرفتن دفترچه بیمه سلامت در بیمارستان‌های خصوصی اظهار کرد: بیمارستان‌های خصوصی به دو دسته تقسیم می‌شوند، برخی از آن‌ها با سازمان بیمه سلامت طرف قرارداد هستند و برخی از بیمارستان‌ها علیرغم اینکه ما درخواست عقد قرارداد داشتیم تمایل زیادی برای بستن قرار داد با سازمان بیمه سلامت ندارند.

معاون سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در حال حاضر سازمان بیمه سلامت ۷۰ درصد از هزینه بستری بیمارستان‌ها و مراکز دولتی را تحت پوشش قرار می‌دهد. ۷۰ درصد خدمات‌ ما در دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های دولتی ارائه می‌شود و ۳۰ درصد از هزینه‌های پرداختی مربوط به بیمارستان‌های غیر دولتی تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح و بخش خصوصی است.

وی افزود: برخی از بیمارستان‌های خصوصی با سازمان بیمه سلامت طرف قرارداد نیستند. در حال حاضر در استان تهران ۵۳ بیمارستان دانشگاهی و ۵۰ بیمارستان غیر دولتی دانشگاهی نیرو‌های مسلح و خصوصی و مراکز جراحی محدود با سازمان بیمه سلامت قرارداد دارند و این مراکز، بیمه شدگان کارمندی سایر اقشار و حتی خویش فرمای ایرانیان بیمه سلامت را می‌پذیرند اما بیمارستان‌های غیر طرف قرارداد ما هیچ کدام از صندوق‌های بیمه سلامت را قبول ندارند.

فرزین گفت: افرادی که دارای دفترچه بیمه سلامت هستند و در بیمارستانی غیر طرف قرارداد سازمان بستری شوند پس از انجام امور درمانی و پرداخت هزینه می‌توانند خسارت خود را از ما دریافت کنند. به طور کلی اگر سازمان بیمه سلامت با بیمارستان خصوصی قرارداد نداشته باشد ما به بیماران خسارت می‌پردازیم.

سرپرست معاونت بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: به دلیل تفاوت قابل چشمگیر بین تعرفه ما با بخش خصوصی رغبت زیادی از سوی بیمارستان خصوصی برای تنظیم سند و ارسال آن به سازمان بیمه سلامت جهت دریافت مطالبات وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در سایت سازمان بیمه سلامت لیست بیمارستان‌های طرف قرارداد با بیمه ذکر شده است، بر اساس دستورالعملی که سازمان بیمه سلامت برای پرداخت خسارت‌های متفرقه دارد، در حال حاضر ما سه دفتر پیشخوان جهت پرداخت خسارت‌های متفرقه در تهران داریم و بیمه سلامت به فکر افزایش دفتر پیشخوان جهت پرداخت خسارت‌ها در سطح استان تهران است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان فرزین در پایان اضافه کرد: از زمانی که اسناد خسارت تحویل اداره کل می‌شود سازمان بیمه سلامت دو هفته بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی فرصت رسیدگی به این اسناد را دارد و معمولا در زمان پذیرش یک حواله به فرد داده می‌شود و فرد مراجعه کننده می‌تواند بعد از دو ماه خسارت خود را دریافت کند.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/eaoh